REKLAMI GEÇ

Denizli ile Almelo arasındaki kardeş şehir protokolü yenileniyor

Denizli ile Almelo arasındaki kardeş şehir protokolü yenileniyor

Denizli Belediyesi ile Hollanda’nın Almelo Belediyesi arasındaki kardeş şehir protokolünün yenilenmesi için gelen Almelo Belediye Başkanı Jon Hermans, Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2010 Çarşamba, 17:42

Vali Erkmen, Başkan Hermans’ı Denizli’de görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İnşallah imzalanacak protokolle bugüne kadar olan ilişkiler katlanarak devam edecektir. Hem Denizli’nin hem de Almelo’nun lehine güzel sonuçlar doğacaktır. Sonuçta iki tarafta yaşayanlar da mutlu olur. Milli Eğitim, Sosyal Hizmetler ve protokol çerçevesinde yer alan diğer başlıklar konusunda her türlü desteğe hazırız. Türkiye’de mesleki eğitimin en iyi uygulandığı il Denizli ve günden güne de ilgi artıyor.” dedi.
Başkan Hermans da kendilerinin anı şeyleri temenni ettiklerini söyledi. Jon Hermans, “Protokolde belirlediğimiz başlıklar, iki taraf için de çok önemli. İki şehrin de Avrupa standartlarına ulaşmasını sağlayabiliyoruz. Bu yıl geçen seferki protokolde olduğu gibi özellikle mesleki eğitim konusunda işbirliklerini desteklemek amacıyla bir konu başlığı belirledik.” diye konuştu.
Erkmen, ziyaretin anısına Hermans’a ve diğer misafirlere, Denizli’nin ürünlerinden oluşan hediyeler verdi. Hermans da Vali Erkmen’e hediye takdim etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu