REKLAMI GEÇ

Kaldırımda sucuk-ekmek keyfi

Kaldırımda sucuk-ekmek keyfi

Denizli’de kar yağışını fırsat bilen 4 esnaf bir araya gelerek kaldırımda mangal yaktı, sucuk-ekmek keyfi yaptı. Öğle yemeklerini mangal ateşinde pişirdikleri sucuk ekmekle yiyen esnaflar, çevrede bulunanlara da pişirdikleri sucuklardan ikram etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2016 Perşembe, 15:40

Deniz TOKAT/DENİZLİ, (DHA)
Denizli kent merkezinde dün gece kar yağışı etkili oldu. Kar, sabah işlerine giden bazı vatandaşlar için çileye dönerken kimileri de bunu fırsata çevirip, keyfini sürdü.

Hastane Caddesi’nde, dört esnaf öğle yemeği için sıra dışı yöntem seçti. Yağan karı fırsat bilen esnaflar, Süleyman Mutluluk, Hüseyin Eğilmez, Olcay Yenikaye ve Taner Sahir, dükkanlarının önündeki kaldırımda mangal yakıp, sucuk pişirdi.

Pide Salonu İşleten Süleyman Mutluluk, cadde üzerinde sucuk ekmek yapma fikrinin kendisinden çıktığını belirtip, “Sucuk ekmeğin tadı karlı havalarda çıkar. Esnaf olduğumuz için işyerimizi kapatıp, piknik alanına gidemediğimiz için biz de sokakta yaptık. Bizi görenler, yanımızdan gülümseyerek geçiyor. Hatta biri gülerek ‘işte bizim milletimiz’ dedi” diye konuştu.

Esnaflar, çevredeki vatandaşlara da pişirdikleri sucuklardan ikram etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu