REKLAMI GEÇ

Denizli Kartlara kredi ve banka kartı ile dolum yapılabilecek

Denizli Kartlara kredi ve banka kartı ile dolum yapılabilecek

Denizi Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara ulaşım konusunda kolaylık sağlayacak yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Kent içi toplu ulaşımlarda kullanılan Denizli Kart, kredi ve banka kartı ile online yükleme yapılabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Temmuz 2019 Salı, 12:20

Denizli Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen uygulama ile kent içi toplu ulaşımda kullanılan Denizli Kart’lar artık kredi kartı veya banka kartı kullanılarak online olarak doldurulabilecek.

Yeni online dolum sistemi, https://denizlikart.denizli.bel.tr/ adresi ile android veya IOS işletim sistemine sahip cep telefonları ve tabletlere indirilebilen Denizli Büyükşehir Belediyesi uygulamasındaki Ulaşım Portalı üzerinden gerçekleştiriliyor. Uygulama ile vatandaşların Denizli Kart’a TL yüklemek için artık bayi ya da dolum noktası aramasına gerek kalmadığına dikkat çekildi.

İSTER KREDİ KARTI, İSTER BANKA KARTI
Bilgisayar veya mobil cihazlardan girilerek ister kredi kartı ile isterse banka kartı ile Denizli Kart’a TL yüklenebildiği açıklanırken, işlemin nasıl yapıldığı https://denizlikart.denizli.bel.tr/ adresinden sırasıyla şu şekilde açıklandı:

– Denizli Kartınızın üzerinde bulunan 8 haneli kart numarası ile online TL yükleme işlemi yapabilirsiniz.

– Denizli Kart’a yapılan online yüklemeler, ödeme işleminden sonra 10 dakika içinde ve kartınızın araçta ilk kullanımında otomatik olarak aktif hale gelecektir.

– Denizli Kart TL yükleme miktarı 5(beş) TL, 10(on) TL, 20(yirmi) TL, 30(otuz) TL, 40(kırk) TL, 50(elli) TL, 100(yüz) TL ve 150(yüz elli) TL olabilir.

– Denizli Kart Online TL işlemler sonucunda kart bakiyesi en fazla 150(yüz elli) TL olabilir.
– Denizli Kart’a internet üzerinden TL yüklemesi, sadece 3D Secure özelliği aktif olan Kredi Kartları ve Banka Kartları ile yapılabilmektedir.

VATANDAŞLAR AKILLI DURAK BİLGİ SİSTEMİ’NDEN MEMNUN
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, teknolojik altyapısı ile Türkiye’nin en önde gelen kamu kurumlarından biri olduklarını söyledi. Bir süre önce Ulaşım Portalı üzerinden ulaşılabilen Akıllı Durak Bilgi Sistemi uygulamasını hayata geçirdiklerini, Denizlililerin bilgisayar ya da mobil cihazlarından tüm hat otobüslerinin nerede olduğunu, kaç dakika sonra duraklarında olacağı bilgisini an be an takip edebildiğini anlatan Başkan Osman Zolan, bunların yanında otobüslerin anlık takibi için bazı duraklara da akıllı ekranlar yerleştirdiklerini, her iki uygulamanın da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını hatırlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu