REKLAMI GEÇ

Denizli medyasının dev kadrosu toplandı

Denizli medyasının dev kadrosu toplandı

Denizli’nin en güçlü yazarları ve yayın kadrosu hafta sonu Şiir Otel’de bir araya geldi. Kentin en çok takip edilen yayın organı Denizlihaber.com’un yanı sıra Denizlisporhaber.com’un yazarları ve çalışanlarını buluşturan yemekli toplantıda, Yeni Medya Denizli Yayıncılık Genel Müdürü Sedat Kurt, Denizlihaber’in kentte yaşayan her 7 kişiden biri tarafından takip edildiğinin altını çizdi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2014 Pazartesi, 15:12

Yerel yayıncılıkta Denizli’nin sesini geniş kitlelere duyuran, çeşitli ülkelerde ve il dışında bulunan Denizlililere “memleketten haberler” veren, Denizli’nin en güçlü yazar ve yayın kadrosuna sahip olan Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com, yeni isimlerin de katılımıyla yoluna devam ediyor.

Kendi alanlarında yetkin isimlerden oluşan Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com yazarları ile yayın kadrosunu bir araya getiren aile yemeğine yazarlarımız PAÜ eski Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ziya Tıkıroğlu, Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Erdal Otçu, Serdar Ekiz, Zeki Akakça, Seval Uysal, Mukaddes Başdil, İlker Özmen, Ozan Karpuz, Hülya Gökmen ve Hakan Keysan, güçlü yayın kadrosuyla bir araya geldi.

galeri-anons

Denizlihaber.com ve Denizlisporhaber.com’un yayıncı kuruluşu Yeni Medya Denizli Yayıncılık Genel Müdürü Sedat Kurt ve Genel Yayın Yönetmeni Engin Ünal’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda, Denizlihaber.com Editörü Fatih An, Denizlisporhaber.com Editörü Selami Aydın, Kültür-Sanat Editörü Yaşar Tok, İlçeler Editörü Şengül Boz, YMD Yayıncılık Finans ve Pazarlama Koordinatörü Havva Alp, Denizlihaber Kadın Editörü Banu Baran Urgancı, YMD Web ve Server Sorumlusu Musa Hayta, muhabirler İlyas Coşkun ve Büşra Kuru, tasarım ve arayüz sorumlusu Hüseyin Çemen de hazır bulundu.

7 KİŞİDEN 1’İ DENİZLİHABER.COM OKUYOR
Toplantıda yayın ve yazar kadrosuna güncel analitik verileri ve yeni projeler hakkında bir sunum yapan YMD Yayıncılık Genel Müdürü Sedat Kurt, Denizlihaber.com’un Google Analiytics verilerine göre Denizli il sınırları içinde yaşayan her 7 kişiden biri tarafından takip edildiğini söyledi. Bu başarının güçlü yayın ve yazar kadrosunun bir araya gelmesiyle oluştuğuna dikkat eden Kurt, Denizli’de özgün ve özgür habercilik yaparak yüzbinlerin takip ettiği yayıncılık yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

DENİZLİKAMPUS.COM VE DENİZLİOTOMOBİL.COM
Kurt, ayrıca kısa süre içinde yayına geçecek iki yeni projeden de bahsetti. Denizlihaber.com’un ardından Denizlisporhaber.com’u yayına geçiren Yeni Medya Denizli Yayıncılık’ın kısa süre içinde denizlikampus.com ve denizliotomobil.com isimli iki yayın organını daha hizmete alacaklarını söyleyen Kurt, denizlikampus ile kentte yaşayan 50 bine yakın üniversite öğrencilerini hedeflediklerini dile getirdi. Kurt, denizliotomobil.com ile birlikte Denizli’nin yoğun ilgi göreceğine inandıkları bir başka tematik yayınını da hayata geçireceklerini vurguladı.

Bu arada, denizlihaber’in yazarları da değerlendirme ve önerilerde bulundu. Yemek, aile fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar

Bülent Vural   -  Bağlantı 28 Nisan 2014, 19:01

Sevgili Sedat,
Yeni projelerinde başarılarının devamını dilerim. Bülent Vural http://www.kulecanbazi.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu