REKLAMI GEÇ

Kadınlar Günü’nde “İlkan”lı final

Kadınlar Günü’nde “İlkan”lı final

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “8 Mart’ta 8 ilçe” sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini muhteşem bir finalle sonlandırdı. 1 Mart’ta başlayan Kadınlar Günü etkinlikleri Denizli…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mart 2017 Perşembe, 14:30

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında “8 Mart’ta 8 ilçe” sloganıyla başlattığı kutlamalar muhteşem bir finalle sona erdi. Büyükşehir Belediyesi, unutulmaz şarkıların söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’ı Denizlili kadınlar ile bir araya getirdi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliklerini muhteşem bir finalle sonlandırdı. 1 Mart’ta başlayan Kadınlar Günü etkinlikleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan dinletisi ile sona erdi. Etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aytaç Turgut, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve çok sayıda kadın katıldı.

Kaleme aldığı unutulmaz şarkı sözleri ve şiirleri seslendiren Ahmet Selçuk İlkan, salonu dolduran kadınlara unutamayacakları saatler yaşattı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, dinletiden övgüyle bahsederek, “Dizeler bizlerin yüreklerine ancak böyle işleyebilir. Üstat Ahmet Selçuk İlkan 8 Mart’ta bizlere unutulmaz bir gün yaşattı” dedi.

Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Sözün ustası söylenmesi gereken bütün güzellikleri hem şiirleri ile hem ekibi ile bizlere aktardı. İyi ki geldiniz. Bu 8 Mart Denizli’de çok güzel yaşandı. Her şey önce kadınlarımız için. Önümüzdeki yıl çok daha güzel bir 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştireceğiz. Her yıl bir öncekinden daha güzel olacak” dedi.

KADINLAR GÜNÜ İÇİN SAHNE ALDILAR
Öte yandan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Müsadenle Shakespeare” isimli oyunu kadınlar için sahneledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Pamukkale Üniversitesi Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna kadınların yoğun ilgisi dikkat çekti.
Seyircilerden büyük beğeni alan oyunda kadın ve erkek tartışmalarını ironik ve eğlenceli bir üslupla işleyen bölüm izleyenleri hem düşündürdü hem güldürdü.

Gecenin sonunda sahneye çıkan Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun. Bu anlamlı günde böyle güzel bir tiyatro oyununu hazırlayıp sunan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu