REKLAMI GEÇ

Denizli protokolünden bayram ziyareti

Denizli protokolünden bayram ziyareti

Denizli protokolü, Kurban Bayramı öncesi yetiştirme yurdu, çocuk yuvası ve huzurevi ziyaretleri gerçekleştirdi. Yaşlıların elini öpüp gönüllerini alan protokol üyeleri, devlet korumasındaki çocukları da verdikleri harçlıklarla sevindirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2015 Çarşamba, 14:14

Denizli Yetiştirme Yurdu ile başlayan bayram ziyaretlerine Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Milletvekili Bilal Uçar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Özhan Özbakır, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve bazı daire daire müdürleri katıldı.

Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklarla bir araya gelen protokol üyeleri, onların bayramlarını kutlayıp, bir süre sohbet etti, bayram harçlığı verdi. Çocuk yuvasını ziyaretlerinde de çeşitli hediyelerle minikleri sevindirdiler.

Huzurevinde kalan yaşlıları da unutmayan protokol üyeleri, yaşlıların elini öpüp, gönüllerini aldı. Huzurevi ziyaretinde burada kalanlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Sizler ömrünüzü bu ülkeye, bu şehre verdiniz. Allah sizden razı olsun, yarınımız bugünümüzden daha güzel olsun. Hepinizin bayramını kutluyorum” dedi.

denizli-protokolu-bayram-ziyaretleri-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu