REKLAMI GEÇ

Denizli protokolünden yeni yıl mesajları

Denizli protokolünden yeni yıl mesajları

Takvimlerdeki 2017’ye ilişkin son yaprak bugün yırtılıyor. Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyor, yeni yılı yeni umutlarla karşılamaya hazırlanıyoruz.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2017 Pazar, 08:00

Denizli protokolü de hem halkın yeni yılını kutladı, hem de yeni yıla ilişkin beklentilerini ifade etti.

İşte o mesajlar:

HASAN KARAHAN (Denizli Valisi)
“Sevinçleriyle, hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken, yeni umutlar ve beklentilerle yeni bir yıla girmenin heyecanını ve sevincini de hep birlikte yaşıyoruz. 2017 yılında, ülkemizde yaşanan sıkıntıları, acı hadiseleri, elim kazaları, millet olmanın verdiği güçle, dirayetle, bir ve beraber olarak, kardeşçe kenetlenerek hep birlikte aştık. Milletimizin sağduyusu, özverisi ve sorunların aşılması yolunda gösterdiği birlik ve dayanışma, güçlü Türkiye’nin en önemli güvencesidir. Ülke ve millet olarak amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe huzura ve barışa olan inancımızı tazeleyerek, ülkemizi ve Denizli’yi hak ettiği noktaya taşımaktır. 2018 yılı için planladığımız yeni yatırım projeleri ile sosyal projelerin kararlılıkla hayata geçirilmesi ve vatandaşlarımızın kullanımına sunulması için azami gayret sarf edeceğiz. İnanıyorum ki yeni yılda bütün vatandaşlarımız Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve Yüce Milletimizin hedeflerine ulaşması, mazlum milletlerin yegâne umudu olan Devletimizin gücüne güç katması ve bekası doğrultusunda birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde her zaman olduğundan daha fazla kenetlenecek, bu istikamette emin adımlarla yürümeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, İlimiz ve bütün insanlık için sağlık, mutluluk, barış ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni eder, tüm Denizli halkının yeni yılını kutlar; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

OSMAN ZOLAN (Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı)
“2018 yılının Dünya’ya, Türkiye’ye ve Denizli’ye huzur ve barış getirmesini diliyorum. Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçtiği 2017 yılının ardından, yeni yılda da hizmetlerimiz aynı heyecan ve azimle devam edecek. Yeni yılda hayata geçirecekleri birçok projenin heyecanını şimdiden yaşıyoruz. Denizli, sadece klasik belediyecilik hizmetleriyle değil hayal dahi edilemeyen projelerin gerçekleştirildiği vizyon ve örnek kent olmaya devam edecek. Denizlimiz için büyük projelerin hayata geçeceği 2018 yılının şehrimize ve hemşerilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde atılımlarını hız kesmeden sürdürecek. Bu duygu ve düşüncelerle 2018 yılının Denizlimize, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

NECİP FİLİZ (AK Parti İl Başkanı)
“Öncelikle, 2018 yılının, hayırlı hizmetlerle, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda atılacak önemli adımlarla dolu dolu geçmesini temenni ediyorum. 2017 yılını artık geride bırakıyor, yeni umutlarla, yeni heyecanlarla, hep birlikte yeni bir yıla hazırlanıyoruz. Ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını ülkemizde ve yeryüzünde, barışa, dostluğa, dayanışmaya vesile teşkil etmesini diliyorum. 2017 yılı aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun daha da güçlenmesine, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadeleye vesile olmuştur. Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir. Ekonomimize yönelik olarak içerden ve dışarıdan yapılan tüm algı operasyonları da sonuçsuz kalmış, üstelik küresel ekonomideki tüm dalgalanmalara rağmen, ekonomimiz sağlam bir zemin üzerinde ilerlemeyi sürdürmüştür. Ekonomimize, demokrasimize, içerde huzurumuza, refahımıza, hiç bir karanlık elin dokunmasına göz yummayacağız. Bu duygularla bir kez daha 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, bölgemizdeki kardeşlerimiz ve tüm insanlık için barış, huzur, sağlık, güvenlik ve refah içinde geçmesini temenni ediyorum. Şehitlerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tüm vatandaşlarımın yeni yılını tebrik ediyor, selamlarımı, saygılarımı sunuyorum.”

MÜJDAT KEÇECİ (Denizli Sanayi Odası Başkanı)
“Acı ve tatlı günleriyle birlikte bir yılı daha geride bıraktık. Umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla daha birlikte girmenin sevinci içerisindeyiz. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. Toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır. 2018 yılı aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun. Yeni yılın hepimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı ve kardeşlik içinde geçmesini temenni ediyorum.”

UĞUR ERDOĞAN (Denizli Ticaret Odası Başkanı)
“2017 yılını geride bıraktığımız şu günlerde 2018’i daha büyük bir umut ve heyecanla karşılıyoruz. Denizli Ticaret Odası olarak, ilimizin ve ülkemizin kalkınması adına sosyal ve ekonomik anlamda 2017’yi oldukça yoğun geçirdik. 2018 yılında da aynı

amaç doğrultusunda çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Bu çerçevede, Denizli ve ülkemiz adına yararlı olacağını düşündüğümüz bölgemizin tanıtımı ile ilimizin üretimi ve istihdamına katkı sağlayacak projeler üretmeye, diğer kuruluşlar tarafından üretilen projeleri desteklemeye devam edeceğiz. Yeni yılın, daha güzel ve daha kazançlı bir yıl olmasını istiyoruz. Bu yolda atacağımız adımların arzuladığımız sonuca ulaşmasını, umutlarımızı, hedefimizi ve amaçladıklarımızı yine birlik ve beraberlik içinde hayata geçireceğiz. Unutulmasın ki, her yenilik yeni bir umuttur. Bu inançla, 2018 yılını bizler de herkes gibi iyi duygularla karşılıyoruz. İnsanımızın, yeni yılı sağlık ve huzur içinde geçirmesini diliyoruz.”

YUSUF GARİP (MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili)
“Geçtiğimiz dönemde bütün düşmanlarımız elbirliği etmişçesine saldırıya geçti. Ama aziz milletimiz asla istiklal ve hürriyetinden, Atatürk’ün kurduğu milli devletinden vazgeçmedi. Atlattığımız her badireden ders çıkarmasını bilerek, yeni, parlak, huzurlu, istikrarlı, ülke ve milletin geleceği güven içinde nice yıllara kavuşmayı diliyoruz. Bu vesile ile ülke ve milletimizin teminatı, MHP ve liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tecrübeli, sabırlı, ileriyi gören, liyakatli kadroları olarak asil Türk milletinin asla ümitsizliğe düşmeden geleceğe tek yumruk ve güvenle bakması için çalıştığımızı tekrar ilan ediyor, 2018’in milletimize Denizli’mize ve ülkemize sağlık, barış, huzur, mutluluk getirmesi temennisiyle selam ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_