REKLAMI GEÇ

Protokolden Regaip Kandili mesajları

Protokolden Regaip Kandili mesajları

Denizli Protokolü yayınladıkları mesajlarla Regaip Kandili’ni kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2021 Perşembe, 09:58

İşte protokolden Regaip Kandili mesajları:

OSMAN ZOLAN (DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI)
“Müslümanların en büyük arzusu Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetine ulaşmaktır. Yüce Mevla’mın rızasını kazanmak için bu mübarek gecede ellerimizi semaya açacağız ve bol bol dua edeceğiz. Ülkemizin bekası için, canlarını ortaya koyan aziz şehitlerimiz için, milletimizin birliği ve dirliği için dua edeceğiz inşallah.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Denizlimiz olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam aleminin Regaib Kandili’ni ve üç aylarını tebrik ediyor, bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

AVNİ ÖRKİ (PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI)
“Üç ayların başlaması ile birlikte içerisinde bulunan kandiller ayrı bir önem ve güzellik taşımaktadır. Bu günler, dini duyguların yoğunluk kazandığı, iyiliklerin arttığı günlerdir. İslam Alemi olarak mübarek üç ayların içinde bulunan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu gece tövbe kapılarının aralandığı, tövbelerin makbul olduğu mübarek bir gecedir. Manevi duyguların daha da arttığı bu güzel, değerli günlerde, her birimizin birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davranarak, toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Pamukkaleli hemşehrilerimin ve İslam Alemi’nin mübarek üç aylarını ve Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, İslam aleminin ve ülkemizin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna katkıda bulunmasını temenni ediyorum.”

ŞENİZ DOĞAN (MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI)
“Dostluk, kardeşlik, dayanışma, paylaşma, refah ve birlik, beraberlik duygularımızın daha da öne çıktığı, manevi dünyamızda önemli bir yeri bulunan Regaip Kandili kutsal, önemli ve özel bir gecedir. Bir kez daha Regaip Kandili’ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlamlı günde bizler de sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve birliğin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Bu duygu ve düşünceler ile Tüm İslam âleminin, Merkezefendili ve Denizlili hemşerilerimin Regaip Kandili’ni kutluyor, barış, huzur, sağlık, mutlu ve adaletli günlerin başlangıcına vesile olmasını temenni ediyorum.”

ZİYA GÖKALP (MHP DENİZLİ İL BAŞKANI)
“Türk-İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutluyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükranla anıyorum.

Duanın gücüyle günahkarlara aşılmaz duvar ören ihlaslı yürekler, iman ve irfanının hikmetiyle kötülükleri def eden tertemiz kalpler, istikbalimizin güvenceleri, varlığımızın manevi güvenliğidirler. Bugünkü kutlu gecede milli beka için varını yoğunu seferber eden kahramanlara Allah yardım etsin diyorum. Aziz şehitlerimizi rahmet, minnet, şükranla anıyorum. Aziz milletimizin, Türk-İslam aleminin Regaip Kandili’ini içtenlikle ve samimiyetle kutluyor, semaya açılan ellerin geri çevrilmeyeceğine gönülden inanıyorum. Kandilimiz mübarek, geleceğimiz aydınlık, bin yıllık kardeşliğimiz daim, milli birliğimiz, kadim beraberliğimiz, tarihi bağımsızlığımız sonsuza kadar var olsun.”

AV.FATİH DURMAZ ‘AK PARTİ MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI)
“Zihinlerimizin tazelenmeye, gönüllerimizin ferahlanmaya, kalplerimizin huzura duyduğu ihtiyacın karşılığı bu kutlu günler içerisinde gizli. Öze dönmek, manevi bakımdan yeniden hayat bulmak ve dirilmek, ihmal edilen veya yıpranan varlık manasının yeniden inşası ve ihyası nazarında bakıldığında, bu özel günlerin derin anlamı daha net şekilde görülecektir.” Mübarek Üç Aylar ve Regaip Kandili, başta salgın süreci olmak üzere, tüm insanlığın içinde bulunduğu her türlü sorunun en hayırlı biçimde çözümüne vesile olmasını diliyorum. Merkezefendi ilçemizin, Denizli’mizin, ülkemizin ve tüm İslam Âleminin Regaip Kandilini kutluyoruz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı