REKLAMI GEÇ

Denizli sahur sofralarında buluşuyor

Denizli sahur sofralarında buluşuyor

Her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sümer Mahallesi’nde sahur programı düzenledi. Sahurda, birlik ve beraberliğe dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2018 Pazar, 12:49

Denizli Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale gelen iftar buluşmalarının yanı sıra sahur sofralarında da vatandaşları bir araya getiriyor. Bu kapsamda Sümer Mahallesi’nde düzenlenen sahur sofrasına, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Ünal, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Osman Zolan, sahur ve iftar sofralarının her gün farklı bir mahallede kurulduğunu belirterek katılan herkese teşekkür etti. Sahur programına katılanların ramazanlarını v e Kadir Gecesi’ni tebrik eden Başkan Zolan, “Bu manevi iklimi, bu güzelliği hep beraber yaşayalım istedik. Büyükşehir Belediyesi olarak milli ve manevi değerlerimize sahip çıkma ve daha ileriye götürme noktasında inşallah gayretimiz devam edecek. Allah’ım tuttuğumuz oruçları, dualarımız kabul eylesin” dedi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci de sahura katılan vatandaşlara seslendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu