REKLAMI GEÇ

Şiir dostlarını büyükşehir buluşturdu

Şiir dostlarını büyükşehir buluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve PAÜ Şiir Topluluğu, Dünya Şiir Günü nedeniyle Uluslararası Şiir Dinletisi düzenledi. 11 farklı ülkeden gelen şiir dostları Denizli’de buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2017 Cumartesi, 16:22

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Şiir Topluluğu, Dünya Şiir Günü nedeniyle farklı bir organizasyon düzenledi.

PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası Şiir Dinletisi’ne, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Semin Melahat Fenkci, PAÜ Genel Sekreter Yardımcısı Önder Kompas, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, şairler ve şiir severler katıldı.

Arnavutluk, Madagaskar, Kazakistan, Zambiya, Benin, Nijer, Afganistan, Kamerun, Azerbaycan, Moğolistan ve Türkiye olmak üzere 11 farklı ülkeden şairlerin katıldığı programda PAÜ Şiir Topluluğu ve Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu üyeleri tarafından da şiirler okundu.

İZLEYENLER UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI
Şarkıların da renk kattığı gecede izleyenler unutulmaz bir şiir şöleni yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, Dünya Şiir Günü’nde düzenlenen etkinliğe katılan davetlilere teşekkür ederek, “Bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim” dedi. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu