REKLAMI GEÇ

Vali Karahan: Devletin işini Denizlililer üstlenmiş

Vali Karahan: Devletin işini Denizlililer üstlenmiş

Kısa süre önce Denizli’ye atanan Vali Hasan Karahan, internet medyası temsilcileri ile bir araya geldi. Denizli’deki kısa süreli gözlemlerini paylaşan Karahan, “Görünen o ki devletin işini de şu ana kadar Denizlililer üstlenmiş” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2017 Cuma, 14:25

Vali Karahan makamında medya temsilcilerini ağırlamaya devam ediyor. Meslek kollarıyla grup toplantıları yapan Karahan, hem ilk izlenimlerini paylaşıyor hem de medyanın gözünden kent hakkında bilgiler alıyor.

Kısa süre önce Denizli’ye atanan Vali Karahan, bu kapsamda Denizli internet medyası temsilcileriyle bir araya geldi. 20 civarında internet haber sitesi yöneticisiyle buluşan Karahan, ilk izlenimlerini gazetecilerle paylaştı.

Karahan, Denizli’nin müteşebbis ruhuna dikkat çekerken, bu durumun şu ana kadar devletin yapacağı işlerin de Denizliler tarafından üstlenmesi gibi bir sonucu ortaya çıkardığını vurguladı, “Görünen o ki devletin işini de şu ana kadar Denizlililer üstlenmiş. Her şeyi Denizlili hayırseverler yapmış. Ama devletin de burada kendi sorumluluklarını, üzerine düşeni yapması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Göreve başlayınca kentin çok önemli potansiyelleri olduğunu gördüğüne dikkat çeken Vali Karahan, Denizli’nin kendini daha iyi tanıtması gerektiğine de vurgu yaptı.

Denizli’nin Bakanı olmasının da kent için bir şans ve avantaj olduğunu dile getiren Karahan, “Bunu iyi değerlendirmek lazım. Ankara’ya derdimizi iyi anlatmamız bazı kapıları açmamız konusunda bu siyasi güç önemli. Bakan Bey’in de desteğiyle Ankara’ya derdimizi iyi şekilde anlatarak, burada devlet olarak yapmamız gerekenleri kısa sürede yerine getirmeliyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu