REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliğinde üst düzey koronavirüs toplantısı

Denizli Valiliğinde üst düzey koronavirüs toplantısı

Denizli Valisi Hasan Karahan başkanlığında, koronavirüs salgınına karşı alınacak tedbirler kapsamında ilgili kurum müdürleri, sağlık sektörü temsilcileri ile bir toplantı gerçekleştiriliyor.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 17 Mart 2020 Salı, 13:02

Türkiye’de 47 kişide koronavirüs test sonucunun pozitif çıkmasının ardından her alanda önlemler alınıyor. Kentlerde birçok iş yeri bugün açılmadı, hastanelerde önlemler artırıldı. Denizli Valisi Hasan Karahan, koronavirüse karşı alınacak tedbirler kapsamında ilgili kurum müdürleri ve belediye başkanları ile bir araya geldi.

Denizli Büyükşehir Başkanı Osman Zolan, İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, Tarım İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Büyüksoy, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Süleyman Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, il Müftüsü Mehmet Aşık ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekimi İbrahim Türkçüer’in katıldığı toplantıda Denizli’de koronavirüs salgınına karşı alınacak önlemler konuşuldu.

Vali Hasan Karahan toplantının ardından kentteki özel ve kamu hastanelerinin başhekimleriyle bir toplantı daha gerçekleştiriyor. Toplantının ardından Vali Karahan’ın yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu