REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliğinden sahte twitter uyarısı

Denizli Valiliğinden sahte twitter uyarısı

Denizli Valiliği adına açılan sahte twitter hesabından “Tatlı yazsam tatil diye okucaksınız arkadaşlar Yarın Derhal okula yeter bu kadar tatil” paylaşımı yapıldı. Hesabın sahte olduğunun ortaya çıkması üzerine yasal işlem başlatıldı. Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, vatandaşların https://twitter.com/denizlivaliligi (@denizlivaliligi) adresinden yapılan paylaşımlara itibar etmemeleri uyarısında bulunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 17:01

Denizli Valiliği adına alınan sahte twitter hesabından yapılan paylaşımlarla vatandaşların yanlış bilgilendirildiği yönünde yapılan açıklamada, “ İnternet üzerinden sosyal medya ağı olarak faaliyet gösteren twitter’da Valiliğimize ait resmi twitter hesabı https://twitter.com/denizlivalilik”tir denildi. 

LAKAYIT PAYLAŞIM
Sahte twitter hesabından yapılan son paylaşım, oldukça lakayıt. Sahte hesaptan atılan “Tatlı yazsam tatil diye okucaksınız arkadaşlar Yarın Derhal okula yeter bu kadar tatil” tweeti valiliği harekete geçirdi.

Denizli Valiliğinden yapılan yazılı uyarıda, “Denizli Valiliği ismini kullanarak https://twitter.com/denizlivaliligi (@denizlivaliligi) isimli sahte hesap açıldığı, Valilik logosunun da yasa dışı olarak kullanıldığı bu hesap üzerinden paylaşımlarda bulunularak vatandaşlarımızın yanlış bilgilendirildiği görülmüş ve bununla ilgili yasal işlem başlatılmıştır” denildi.
Vatandaşların sahte twitter hesapları üzerinden yapılan paylaşımları dikkate almamaları gerektiği konusunda uyarıldığı açıklamada, Vali Şükrü Kocatepe ve Denizli Valiliğine ait sosyal medya hesaplarının gerçeklerinin linkleri de verildi.

Vali Şükrü Kocatepe’ye ve Valiliğe ait resmi sosyal medya hesapları ise şöyle:

1- http://www.denizli.gov.tr/
2- https://twitter.com/ValiKocatepe
3- https://twitter.com/denizlivalilik
4- https://www.facebook.com/ValiSukruKocatepe
5- https://www.youtube.com/user/DenizliValilik

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu