REKLAMI GEÇ

Denizli Yağlı Güreşlerinde Orhan Okulu başpehlivan oldu

Denizli Yağlı Güreşlerinde Orhan Okulu başpehlivan oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, tekstilci Zafer Katrancı’nın ağa olduğu Denizli Yağlı Güreşleri’nin başpehlivanı Orhan Okulu oldu. Final müsabakasında Son Kırkpınar Başpehlivanı Cengizhan Şimşek’i deviren Orhan Okulu başpehlivan oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Temmuz 2022 Pazar, 22:15

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Pamukkale Belediyesi tarafından Geleneksel Türk Spor Oyunları Kompleksi’nde düzenlenen güreşlere aralarında Cengizhan Şimşek, İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Orhan Okulu, Recep Kara, Fatih Atlı, Mehmet Yeşil Yeşil, Şaban Yılmaz, Osman Aynur ve Mustafa Taş’ın da bulunduğu 43’ü başpehlivan olmak üzere toplam yaklaşık 500 sporcu katıldı.

14 boyda yapılan yarışlarda rakiplerini eleyen Cengizhan Şimşek ve Orhan Okulu finalde mücadele etti. Rakibini yenmeyi başaran Orhan Okulu başpehlivan oldu.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaptığı konuşmada ata sporunu yaşatmanın mutluluğunu yaşadıklarını, bu yıl yoğun bir katılımla karşılaşmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.

Güreşleri Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli milletvekilleri Cahit Özkan ve Ahmet Yıldız, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin yanı sıra Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Ebedi Altın Kemer sahibi başpehlivanı Hüseyin Çokal da katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu