REKLAMI GEÇ

Kar yağışının etkili olduğu ilçelerde okullar tatil edildi

Kar yağışının etkili olduğu ilçelerde okullar tatil edildi

Denizli’de dün akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı nedeniyle Baklan, Bekilli, Çal, Çivril ve Güney İlçeleri ile Pamukkale’nin bazı mahallelerinde okullar tatil edildi. Denizli-Antalya karayolunda ise ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Aralık 2018 Salı, 23:08

Denizli’de akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle Baklan, Bekilli, Çal, Çivril ve Güney ilçeleri ile Pamukkale’nin bazı mahallelerinde okullar tatil edildi. Kent genelinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı özellikle yüksek kesimlerde daha etkili oldu.


Denizli Valiliği, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Baklan, Bekilli, Çal, Çivril ve Güney İlçeleri’nde bir gün eğitim öğretime ara verildiğini bildirdi. Açıklamada ayrıca, “Pamukkale ilçemizde, yoğun kar yağışı nedeniyle 26 Aralık 2018 Çarşamba günü Gözler, Belenardıç, Uzunpınar, Güzelpınar ve Akdere mahallelerimizdeki okullar 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Babadağ ilçemizde de kar yağışı ve buzlanma tehlikesi nedeniyle 26 Aralık Çarşamba günü taşıma kapsamındaki öğrencilere okullar tatil edilmiştir” denildi.

Diğer taraftan kar yağışı nedeniyle Denizli-Antalya Karayalu’nun bazı bölgelerinde ulaşım trafik ekiplerinin kontrolünde sağlanıyor. Cankurtaran mevkisi ile Denizli-Afyonkarahisar Karayolu arasında ise kar küreme ve tuzlama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.


Dün akşam büyükşehir belediye ekipleri de kent merkezinin yüksek mahallelerinde yollarda trafikte aksama olmaması için kar kürüme ve tuzlama çalışmaları yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu