REKLAMI GEÇ

Denizli’de fırtına korkuttu

Denizli’de fırtına korkuttu

Denizli gece boyu süren fırtına ve yağışla özellikle kent merkezinde kabusu yaşadı. İlk gelen bilgilere göre Bağbaşı’nda bir evin çatısı çöktü, Yenişehir ve Servergazi’de ağaçlar devrildi… Çaybaşı’nda bir ağacın çatı duvarı caddeye uçtu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2019 Pazartesi, 14:30

Denizli, özellikle kent merkezinde etkili olan fırtınalı ve sağanakla geçen bir geceyi geride bıraktı. Şiddetli rüzgarın uykusuz bıraktığı Denizli’de ilk belirlemelere göre ciddi maddi hasara yol açtı.

Bağbaşı’nda bir binanın çatısı olduğu gibi önündeki caddenin üzerine uçtu. Yenişehir ve Servergazi’de bazı ağaçlar devrildi. Fırtınanın köklediği ağaçlar kaldırımı patlattı.

Çaybaşı Caddesi’nde bir binanın çatı duvarı caddeye düştü.

Öte yandan kuvvetli fırtına sokakları ve caddeleri adeta terk edilmiş bir şehir görüntüsüne çevirirken, yapraklar kaldırımlara yığıldı, çöp konteyneri yollara saçıldı, tabelalar devrildi.

Kuvvetli rüzgarın gece saatlerinde etkili olması ise can kaybını önlerken ve maddi hasarı büyük ölçüde engelledi.

Kuvvetli fırtına beraberinde sağanağı da getirdi. Kentin yüksek kesimlerinde özellikle sabah saatlerinde etkili olan kuvvetli yağış, caddeleri nehirlere çevirdi.

Hava sıcaklığını bir anda düşüren fırtına ilçelerde ise yağışı sulu sepken ve kara çevirdi. Kentin yüksek kesimleri başta Bağbaşı Yaylası olmak üzere beyaza bürünürken, Tavas’ın Aydoğdu mahallesine lapa lapa kar yağdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu