REKLAMI GEÇ

Kaldırımpark’a müdahale eden yok

Kaldırımpark’a müdahale eden yok

Sokaklarda yaya kaldırımları sürücülerin işgalinden kurtarılamazken, özellikle Gazi Bulvarı’nda da resmi plakalı araçlar sıkça yakınlardaki otoparklar yerine yaya kaldırımlarına bırakılıyor. Buna trafikle ilgili denetim yapan birimler de sessiz kalırken, bu ihlalin resmi plakalı araçlarla yapıldığı da dikkatlerden kaçmıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Ocak 2017 Salı, 16:01

Haberlerde sıkça vurgulandığı üzere, Büyükşehir Belediyesi’nin yaya kaldırımların çağdaş kentlerdeki gibi standart hale getirmesi açıkgöz sürücülerin işine yaradı. Denetimlerin yetersiz kalmasıyla yaya kaldırımlarını sahiplenen sürücüler, buraları otoparka çevirdi.

Bunun örnekleri son dönemde Gazi Bulvarı’nda da sıkça yaşanıyor. Araç trafiğine gündüz saatlerinde kapalı olmasına rağmen giren ve hiçbir engelle karşılaşmayan sürücüler, pekala kaldırıma park edip işlerini rahatça görüyor.

Günün her saatinde Gazi Bulvarı’ndan geçme hakkına sahip olan resmi araçların sürücüleri de kaldırımparkı alışkanlık edinmiş durumda. Sürücüler, o araca binen amirlerinin de göz yummasıyla yaya kaldırımlarını park yeri olarak kullanmakta sakınca görmüyor.

Yorumlar

Steve   -  Bağlantı 11 Ocak 2017, 09:16

Ekonomi Bakanımız zamanında kaldırıma park eden araçların camını kırın demişti. Ben kaldırıma park etmediğim halde yan aynam kırıldı. Sağlık olsun. Kendisi Çaybaşında berbere gidince otobüs durağına 3-4 araçlık konvoyunu park ediyor o ne olacak?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu