REKLAMI GEÇ

Kar nedeniyle eğitime ara verilen bazı ilçelerde tatil uzatıldı

Kar nedeniyle eğitime ara verilen bazı ilçelerde tatil uzatıldı

Denizli’nin genelinde kar yağışı sürüyor. Sarayköy dışındaki tüm ilçelerde Perşembe günü eğitime kar nedeniyle ara verilmişti. Kar yağışının sürdüğü ve buzlanma tehlikesinin ortaya çıktığı ilçelerde ise eğitime bugün de ara verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2016 Cuma, 09:31

Denizli yine kara teslim oldu. Çarşamba günü ilçelerde sabah, il merkezinde ise akşam saatlerinde bastıran kar eğitime de darbe vurdu. Valilik ve ilçe kaymakamlıkları koordinasyonunda durum değerlendirmesi yapılmasının ardından Perşembe günü için Sarayköy dışında kalan tüm ilçelerde eğitime 1 gün ara verilmişti.

CUMA GÜNÜ İÇİN DE TATİL HABERLERİ BİRBİRİ ARDINA GELDİ
Valilik, kaymakamlıklar ve Milli Eğitim Müdürlüğü kar yağışının devam ettiği ilçelerde kar tatilini uzattı. Gece saatlerinden itibaren birbiri ardına gelen duyurular ile önce Pamukkale’nin taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilerinin Cuma günü idari izinli sayıldıkları açıklandı.

KAR TATİLİ UZATILAN İLÇELER
Güney, Babadağ, Çameli, Serinhisar, Acıpayam, Çardak, Bekilli, Çal, Tavas ve Kale’de de bugün eğitime ara verildiği açıklandı. Bazı ilçelerde engelli ve hamile memurların da idare izinli sayıldıkları bildirildi.

İLÇELERE BOZKURT DA EKLENDİ
Kar yağışı ve buzlanmanın etkili olduğu Bozkurt için de tatil kararı verildi. Okullarına giden öğrenciler evlerine gönderildi, ikili öğretimde öğleden sonra eğitime başlayacak öğrencilerin de idari izinli sayıldığı açıklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu