REKLAMI GEÇ

Bayram mutluluğu 365 güne yayılsın

Bayram mutluluğu 365 güne yayılsın

Denizli protokolü, siyasiler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yayınladıkları mesajlarla halkın bayramını kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Eylül 2015 Çarşamba, 08:45

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, siyasi parti yöneticileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri yayınladıkları mesajlarla Denizli halkının Kurban Bayramı’nı kutladı.
Huzurlu bir bayram temennisinin yer aldığı masajlarda şu görüşlere yer verildi:

EKONOMİ BAKANI NİHAT ZEYBEKCİ
“Manevi duygularımızın yoğunlaştığı, birlik ve beraberlik hissiyatımızın güçlendiği, yardımlaşma ve dayanışmanın her zamankinden daha fazla gönül dünyamızı kuşattığı bayramlarımız, toplumsal dirliğimizin ve manevi bütünlüğümüzün zirveye ulaştığı müstesna zaman dilimleridir. Son günlerde bölünmez bütünlüğümüzün ve kardeşliğimizin hedef alındığı menfur saldırılar münasebetiyle, her zamankinden daha fazla anlayış, sevgi ve birlikteliğe ihtiyacımız olduğu şu günlerde, milli birliğimizi temin edecek birleştirici değerlerin önemi ortadadır. Hz. Ibrahim ve Ismail’den miras bu kutlu bayramın tüm Denizlili hemşehrilerimiz için sağlık, mutluluk, esenlik ve refah getirmesini temenni ediyorum. Barış ve huzur içerisinde nice bayramlara ulaşmak dileğiyle büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyor, bu vatan için hiç çekinmeden canlarını feda eden şehitlerimizi rahmet ve minnetle anarak mübarek kurban bayramınızı tebrik ediyorum.”

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE:
“Milli birlik ve beraberliğimizin en yüksek seviyede tezahür ettiği, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu, hoşgörü ve barışın en yoğun şekilde yaşandığı özel günlerimizden Kurban Bayramı’na bir kez daha kavuşmanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız.
Bayramlar her türlü toplumsal ve kutsal değerin yeniden yeşertilmesi ve hayata geçirilmesi açısından büyük önem taşıyan müstesna günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu kutsal günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her gününe taşıyabilmek için bir vesiledir bayramlarımız. Bölünmez bütünlüğümüzü, birlik ve beraberliğimizi sürekli kılmak, huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamak sevgi ve hoşgörü ile mümkündür. Sağlıklı ve müreffeh gelecekler şimdi göstereceğimiz sabır ve gayretlerin sonucu olacaktır. Unutulmamalıdır ki bizler çok önemli bir coğrafyada yaşayan ve geçmişinden gururla bahsedilen köklü bir medeniyet anlayışına sahip bir milletiz. Bu itibarla geçmişimizin bu büyük potansiyelini yarınlara taşıma adına önemli misyonu bir araya getiren bayramların huzur ve coşku içerisinde geçmesi yegâne temennimizdir.”

CHP MİLLETVEKİLİ MELİKE BASMACI
“Toplum hayatında huzur, yardımlaşma ve kaynaşmanın yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayramlar günlük hayatın koşuşturması içinde unuttuğumuz, insanı insan yapan değerleri bizlere yeniden hatırlatır. Birlik ve beraberliğin, sevginin, toplumsal barışın, dayanışmanın en kuvvetli şekliyle kendini gösterdiği bu özel günlerde kendi içimizdeki dargınlıkları, kırgınlıkları bir kenara bırakarak dostluklara yönelmek, birlikteliğimizi sağlayan ortak değerlere dört elle sarılmak, millet olarak hepimizin en öncelikli görevidir. Dünyamız ve bölgemiz zor günler geçirmektedir, bu zor günlerin bu bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını, akan kanların durmasını, hiçbir Türk anasının ve babasının bundan sonra ağlamamasını Yüce Allah’tan diliyorum. Tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyorum.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
“Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği, yardımlaşma ve dayanışma ruhumuzun kuvvetlendiği müstesna günlerdir. Milletimizin yüzyıllardır yaşattığı örf ve adetlerimizin en güzel şekilde uygulandığı bu kıymetli günler, aynı zamanda barış ve huzur kaynağıdır. Kurban Bayramı’nın getirdiği manevi iklim vesilesiyle akraba ve komşu ziyaretleriyle sevdiklerimizle buluşacak, dargınlıklarımızı unutacak ve çocuklarımıza dini bayramımızın barındırdığı hoşgörü, sevgi ve dayanışma ruhunu aktaracağız. Milletimizi güçlü kılan, fertlerini bir arada tutan manevi bağların sağlamlığını bayram vesilesiyle doyasıya yaşayacağız.Tüm Denizlili hemşerilerimin aileleri, akrabaları ve dostları ile sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmesini diliyor, Kurban Bayramı’nın tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

AK PARTİ İL BAŞKANI NECİP FİLİZ
“Kurban Bayramı’nı terör olayları ve şehitlerimiz nedeniyle bu yıl buruk karşılıyoruz. Lakin, bu bayramın bütün yaralarımızı sarmak için bir vesile, bir fırsat olduğunu da unutmayalım. Bayramı kardeşliğimizin, birliğimizin, beraberliğimizin pekiştirilmesi için bir fırsat olarak görüyorum. Hep böyle görelim, zira bayramlaşmak barışmaktır, kucaklaşmaktır, yardımlaşmaktır. Onun için gelin bu mübarek Kurban Bayramı’nda birbirimize daha bir candan sarılalım, birbirimizin yaralarını saralım, sevinçte de kederde de bir olduğumuzu gösterelim. Milletimizin sarsılmaz bağlarla birbirine bağlı olduğunu, bunu tarihte hiçbir gücün yok edemediğini, sonsuza kadar da yok edemeyeceğini gösterelim. Bizim asırlardır hür ve müstakil yaşamamızı, büyük medeniyetler kurmamızı sağlayan, milletimizin bu asil duruşu, birlik ve beraberliği, vatanına ve birbirine olan yüce sevgisi ve bağlılığıdır. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Unutmayalım ki, böyle büyük güçlü bir ülkede özgürce yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Vatandaşlarım şunu çok iyi bilsinler ki; milletimiz her türlü zorluğu yenecek, her türlü sorunu aşacak güçtedir. Yeter ki birlikteliğini korusun. Milletimiz, yeni nesillerin mutlu, huzurlu, refah ve güven içerisinde yaşaması için parlak bir geleceği hep birlikte inşa edecektir. Tüm vatandaşlarımızın bayramını kutlarım.”

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN GÜRLESİN
“Dini bayramlarımız, insan olmanın, erdemin en sade ve en yüce duygularla yaşandığı özel günlerdir. Bayramlar toplumsal yaşantımızda vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Bu önemli duyguları yaşadığımız ve manevi alemimizde ayrı bir yeri olan Kurban Bayramı’nı bu yıl da hep beraber kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Çünkü böyle güzel günlerde temelleri atılan ya da kuvvetlendirilen birlik bağları kolay kolay bozulmaz. Bu bayramda, kırgınlık ve küskünlüklerin sona erip, saygı ve sevginin öne çıkmasını temenni ediyoruz. Bu vesileyle herkesin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

DTO BAŞKANI NECDET ÖZER
“Bayramlar, dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği günlerdir. Bu sebeple Mübarek Kurban Bayramını vesile ederek her zamankinden daha fazla ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek adına dostluk ve barış ortamları oluşturmalıyız. Kurban Bayramı tüm İslam âleminin bayramıdır. İlimizde, ülkemizde ve tüm İslam ülkelerinde kardeşlik içinde güzel bir bayram geçireceğimize inanıyorum. Bu vesileyle üyelerimizin ve halkımızın Mübarek Kurban Bayramını tebrik ediyorum.”

SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET NECATİ ÖZBAŞ:
“Birlik ve beraberlik içerisinde, bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın coşkusunu ve heyecanını yaşamaktayız. Kurban Bayramı, Müslümanlar için, Allah’a yaklaşmak, O’nun rızasına erişmek için bir fırsattır. Komşuluk haklarının, dayanışmanın ve paylaşmanın öne çıktığı bu kutlu günlerde,  etrafımızdaki tüm düşkün ve gariplerin ellerinden tutmalı, onları sevindirmeli ve bayramın tadına varmaları için her türlü gayreti göstermeliyiz. Hiçbir insanlık dramına kayıtsız ve sessiz kalmayan bir medeniyetin mensupları olarak, gerek İslam coğrafyasında gerekse tüm dünyada mazlumların yanında olmalı, onlara sahip çıkmalıyız. ‘Komşusu açken, tok yatan bizden değildir’ diyen Peygamberimize yakışan bir Müslümanlığı benimsemeli ve hayatımızın her dakikasında uygulamaya çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle, adanmışlığın ve teslimiyetin simgesi Kurban Bayramı’nı aileniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirmenizi temenni ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_