REKLAMI GEÇ

Şehrin göbeğinde isyan ettiren su kesintisi

Şehrin göbeğinde isyan ettiren su kesintisi

Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde birçok mahallede 10 saati bulan su kesintisi yapıldı. Su kesintisinin Kuruçay deposu ile Gökpınar isale hattında yapılan çalışmadan kaynaklandığı, kesintilerin bu çalışmalar tamamlanıncaya kadar aralıklarla devam edeceği açıklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Aralık 2015 Perşembe, 12:50

Merkezefendi ve Pamukkale’nin 20’ye yakın mahallesinde iki gündür plansız su kesintileri yapılıyor. Önceden duyurulmadan yapılan ve saatlerce süren içme suyu kesintileri, on binlerce vatandaşı isyan ettirdi.

ETKİLENEN MAHALLELER
Altyapı ve Kuruçay su deposundaki çalışmalar ile Gökpınar isale hattındaki arıza nedeniyle gerçekleşen kesintiler; Asmalıevler, Çamlaraltı, Cumhuriyet, Mehmetçik, Kuşpınar, Siteler, Altıntop, Hacıkapanlar, Muratdede, Karaman, Akkonak, 15 Mayıs, Fatih, İncilipınar, Çaybaşı ve İstiklal mahallelerini etkiledi.

ÇALIŞMA BİTENE DEK KESİNTİLER SÜRECEK
DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör, su kesintileriyle ilgili Denizlihaber.com’a yaptığı açıklamada, 10 mahallede altyapı çalışmasının devam ettiğini, Göveçlik’ten Pınarkent’e kadar uzanan alanda toplam 2 bin 400 kilometrelik bir içme suyu hattı bulunduğunu, bu hattı da 150 alt bölgeye ayırdıklarını belirtti.

İçme suyu basıncının düşük olmaması için 46 depoda manevra odalarında çalışmalar yürütüldüğünü, vanalar ile depoların giriş-çıkış borularının yenilendiğini anlatan Güngör, “Bunlardan bir tanesi de Kuruçay depomuz. Orada çalışırken, Gökpınar isale hattında vana arızası ortaya çıktı. İkisini birlikte giderme çalışması yıpılıyor. Doğal olarak dün ve bugün kesintiler yapılıyor. Kesinti 10.00’da başlayıp, akşam 18.00’de yeniden su pompalanıyor. Ancak şebekenin dolması zaman aldığı için bazı mahallelere suyun ulaşması daha geç saatlerde oluyor. Su kesintileri çalışma bitinceye kadar sürecek” dedi.

Yorumlar

Yazıklar Olsun   -  Bağlantı 17 Aralık 2015, 13:30

Sözde BÜYÜK şehir belediyemiz daha önceden bilgilendirme yapmadığı için 2 gündür rezil olduk.Seçimlerde cep telefonuna mesajı atmayı, kapımıza kadar gelip oy istemeyi iyi bilirler.Mesaj atmayı geçtim belediyenin sitesinde en ufak bir uyarı olmaz mı?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı