REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Aksaray’ında sona doğru

Denizli’nin Aksaray’ında sona doğru

Denizli Vali Konağı inşaatında sona yaklaşıldı. Görenlerin “bu da Denizli’nin Aksaray’ı olmalı” yorumunda bulunduğu binanın son rötuşları yapılırken, konağa ulaşımı sağlayacak yolda da çalışmalar yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2014 Pazar, 11:17

Denizli’de görev yapan valilerin kalacağı yeni bir konak yapımı için start geçen yıl verildi. 3 Temmuz 2013’te gerçekleştirilen ihaleyi Amiroğlu Şirketler Grubu kazandı. Yer tesliminin ardından da Başkarcı’daki Denizli Vali Konağı’nın yapımına başlandı.

Vali Konağı’nın inşaatı hızlı bir şekilde devam etti ve sona yaklaşıldı. Kent merkezine hakim bir noktada bulunan ve ışıklandırmasıyla geceleri hemen dikkati çeken yapının bir başka özelliği beyaza boyanması. Bu da binayı görelere “Denizli’nin Aksaray”ı dedirtiyor.

İnşaatı tamamlanan ve son rötuşları yapılan Denizli Vali Konağı’na ulaşımı sağlayacak yolda da altyapı çalışmaları devam ediyor. Kumlaması yapılan yol, asfaltlama için gün sayılıyor.

denizli-vali-konagi-aksaray-i-ic

Denizli Vali Konağı ile ilgili bilgi almak üzere görüşme talebimize Vali Şükrü Kocatepe, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cengiz Özcan aracılığıyla “Bu konuda konuşmak istemiyorum” yanıtını verdi.

Başkarcı’daki yeni Vali Konağı için 2 milyon liranın üzerinde harcama yapıldığı ifade ediliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu