REKLAMI GEÇ

Denizli’nin birçok ilçesine kar yağacak

Denizli’nin birçok ilçesine kar yağacak

Yağmur ve fırtınanın etkisinde yeni haftaya giren Denizli’de olumsuz hava koşulları hafta boyunca devam edecek. Birçok ilçede karla karışık yağmur var, hava sıcaklıkları daha da düşecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2019 Pazartesi, 13:58

Denizli yağışlı bir havanın etkisinde yeni haftaya başladı. Bazı bölgelerde kar yağışı başladı, kentin genelinde ise yağmur var. Haftanın ilk 4 gününde karla karışık yağmurun etkili olacağı Denizli’nin birçok ilçesinde sıcaklıklar düşecek. Merkezefendi ve Pamukkale’de ise kar yok, ancak yağmur etkili olacak.

MERKEZEFENDİ VE PAMUKKALE’DE YAĞMUR VAR
Kent merkezi haftanın ilk 4 günü yağmurun etkisinde olacak. Bugün kuvvetli sağanak yağış beklenen Merkezefendi’de yağmur şiddetini giderek azaltacak, salı günü sağanak, çarşamba ve perşembe günleri de hafif yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığının ise 2-8 derece aralığında seyretmesi bekleniyor.

Pamukkale’de de yağmurun etkisinde bir hafta yaşanacak. Bugün kuvvetli sağanak beklenen ilçede, salı, çarşamba ve perşembe günleri hafif yağmur etkili olacak. Hava sıcaklıklarının ise 0-10 derece aralığında seyretmesi bekleniyor.

İLÇELERDE HAVA DURUMU
Acıpayam: bugün karla karışık yağmur beklenen ilçede salı yağmur var. Karla karışık yağmur çarşamba ve perşembe günleri de etkili olacak. Hava sıcaklığı ise -5/5 derece aralığında bekleniyor.

Baklan, Bekilli, Bozkurt, Çal, Honaz: haftanın ilk üç gün yağmurun etkisinde olacak. Perşembe günü karla karışık yağmur bekleniyor. Yağmurun etkisiyle bu ilçelerde de sıcaklıklar düşecek.

Beyağaç: Bugün karla karışık yağmur var. Salı, çarşamba ve perşembe günleri de yağmur etkili olacak. Beyağaç’ta hava sıcaklıkları özellikle gece saatlerinden belirgin derecede düşecek. Gündüz en düşük 9 dereceyi görecek olan ilçede gece sıcaklıkları -5’e kadar gerileyecek.

Çameli: Çameli’de bugün karla karışık yağmur görülecek. Salı günü yağmurlu geçecek olan ilçede, çarşamba ve perşembe günleri de karla karışık yağmur bekleniyor. Çameli’de hava sıcaklığı -4/6 derece aralığında olacak.

Çardak: Çardak bugünü kuvvetli sağanak yağışın etkisinde geçirecek. Salı günü şiddetini azaltacak olan yağmur, çarşamba ve perşembe günleri yerini karla karışık yağmura bırakacak. Hava sıcaklığı ise -1/5 derece aralığında olacak.

Çivril: Çivril’de bugün ve yarın sağanak yağmur etkili olacak. Çarşamba ve perşembe günleri ise karla karışık yağmur var. İlçede hava sıcaklıkları da ciddi derecede düşecek. Sıcaklıklar -4/6 derece aralığında seyredecek.

Güney: Güney, haftanın ilk 3 günü yağmurun etkisinde olacak. Bugün kuvvetli sağanak bekleniyor, diğer günler etkisi azalacak. Perşembe günü ise karla karışık yağmur bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 1-7 derece aralığında.

Serinhisar: Serinhisar’da bugün ve salı günü yağmur var. İlçe, çarşamba ve perşembe günleri karla karışık yağmurun etkisi altına girecek, sıcaklıklar -5/4 derece aralığında seyredecek.

Tavas: Tavas’ta da bugün kuvvetli, salı günü ise sağanak yağmur var. Çarşamba ve perşembe günleri karla karışık yağmurun beklendiği ilçede hava sıcaklığı -3/6 derece aralığında olacak.

Diğer ilçelerde ise yağmur etkili olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu