REKLAMI GEÇ

Denizli’nin tanıtımını ekstrem sporcuları yapacak

Denizli’nin tanıtımını ekstrem sporcuları yapacak

Denizli’nin tanıtımı için çok büyük fırsat. Dünyaca ünlü su kayağı sporcuları ABD’li Brian Grubb ve Alman Marcel Tilwitz, bir enerji içeceği firması tarafından hazırlanacak tanıtım filmi için Denizli’ye geldi. Ekip Hierapolis Kleopatra Havuzu, Pamukkale Travertenleri ve Denizli’nin farklı bölgelerinde çekimler yapılacak, dünyanın bir çok ülkesinde yayınlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ekim 2015 Cuma, 15:52

Denizli’nin tanıtımı için ekstrem fırsat doğdu. Enerji içeceği alanında dünyanın etkin markalarından olan bir firma, su kayağı sporunun tanıtımı için Denizli’yi seçti.

Dünya genelinde çok sevilen ekstrem sporlardan olan su kayağının en önemli temsilcileri arasında gösterilen ABD’li Brian Grubb ve Alman Marcel Tilwitz’in rol alacağı tanıtım filmi için tüm hazırlıklar yapıldı.

Film seti olarak Denizli merkez ile Pamukkale’yi seçen ekip, dünyaca ünlü Kleopatra Havuzu, Pamukkale Travertenleri ve şehrin farklı bölgelerinde çekimler yapacak. Ünlü su kayağı sporcuları ABD’li Brian Grubb ve Alman Marcel Tilwitz’in Denizli’de çekilecek tanıtım filmi, Türkiye ile birlikte Almanya, ABD ve dünyanın birçok ülkesinde yayınlanacak.

SPORCULAR VE FİLM EKİBİ ZOLAN’I ZİYARET ETTİ
Tanıtım filmi için ilimize gelen su kayağı sporcuları Brian Grubb ve Marcel Tilwitz ile set ekibi, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Zolan, dünyaca ünlü sporcuların Denizli’ye gelmelerinin önemli olduğunu belirterek, “Denizli bünyesinde birçok güzelliği barındıran bir şehir. Denizli’nin tanıtımı adrenalini yüksek olan şovlarınızla daha da güzel olacağına inanıyorum. Denizli ve Pamukkale’yi başka bir açıdan farklı güzelliklerle tanıtacaksınız” dedi.

Sporcuları ve set ekibini kısa süre önce hizmete giren teleferik ve 1400 metre rakımdaki Bağbaşı Yaylası’na davet eden Başkan Zolan, Denizli’nin her alanda tanıtımı için her zaman destek vereceklerini vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu