REKLAMI GEÇ

Denizli’nin önemli isimlerinden İpek’e destek

Denizli’nin önemli isimlerinden İpek’e destek

Denizli’nin önde gelen isimleri yerel seçimler öncesinde İpek’e tam destek verdi. Daha önce başka partilerle de anılan bu isimler, Denizli’nin geleceği için MHP Büyükşehir adayı çevresinde birleşti…

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2014 Perşembe, 15:21

Seçim çalışmaları kapsamında Denizli’nin önemli isimleri ile birlikte Bayramyeri ve Kaleiçi’nde ziyaretlerde bulunan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek’e büyük destek geldi.

Bayramyeri’nde kentin önemli simalarından Denizlispor eski Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, İşadamı Selami Damgacı, Mali Müşavirler Odası Başkanı Necdet Yılmaz, eski Demokrat Parti İl Başkanı Uğur Saraçoğlu, Demokrat Parti İl Başkanı Aykut Yıldırım, Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Akif Ercan, CHP Denizli eski il yönetim kurulu üyesi Necdet Bardan, Anavatan Partisi eski Denizli İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Budak, Denizlispor alt yapı teknik adamlarından Cafer Orbay gibi isimlerle bir araya gelen İpek, yerel seçimlere kısa bir süre kala moral depoladı.

Seçim sürecinin başladığı ilk günden bu yana, yerel seçimlerin her zamankinden çok daha farklı bir atmosferde geçeceğini vurgulayan Ali İpek, “Şunu herkes iyi bilsin ki bizim davamız parti davası değil. Bizim davamız ülke, millet, Denizli davası. Biz şehrimizi daha iyi yerlere nasıl getiririz, biz Denizli’mizi nasıl dünya markası yaparız bunun için yola çıktık. Dostlarımızda bizim yüklendiğimiz bu misyonlar çerçevesinde bize destek verdiler. İçimizde daha önce başka siyasi partilerde Denizli için hizmet etmiş çok değerli arkadaşlarımız var. Bugün burada bir araya gelmemizin tek sebebi de Denizli’dir. Onların verdiği destek göstermelidir ki biz koltuk yarışında değil, hizmet yarışındayız. Hepsine tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

KIBRISLIOĞLU: İPEK’E GÜVENİYORUZ
Denizlispor eski Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, siyasi gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, “Denizlispor’da yıllarca başarıyla hizmet etmiş sayın başkanımızı gönülden destekliyor ve kendisinin Denizli’ye de Büyükşehir Belediye Başkanı olarak daha fazla katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Denizli’yi iyi tanıyan, Denizli’nin yerlisi, bilgisi, görgüsü, vizyonu, halkın içinden biri oluşu, projeleri göz önünde bulundurulursa, Denizli’nin de tercihini sayın İpek’ten yana kullanacağını düşünüyorum” dedi.

SARAÇOĞLU: İPEK BAŞARACAK GÜÇTE
Denizli’nin önemli siyaset adamlarından birisi olan Demokrat Parti eski İl Başkanı Avukat Uğur Saraçoğlu, “Denizli’de siyaset çok farklı ve çok zordur. Yıllarca Denizli’ye bizde siyasi anlamda katkı sağlamaya çalıştık. Şu anki siyasi ortamda Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığına en yakın adayın Ali İpek olduğunu düşünüyorum. Denizli’yi iyi bilen, sorunları yakından takip eden, sportif anlamda bu kente önemli katkılar sağlamış Ali İpek’e yerel seçimlerde başarı diliyorum. Kendisi bu görevi rahatlıkla üstlenebilecek, projeleriyle de Denizli’yi önemli yerlere taşıyabilecek bir isim” şeklinde konuştu.

face twit

ORBAY: ALİ İPEK İDEAL LİDER
Denizlispor alt yapı hocalarından Cafer Orbay ise “Ali İpek dendiği zaman ilk aklımıza gelen şey lider oluyor. Liderlik herkesin yapabileceği bir şey değildir. Sayın başkan, bir liderde olması gereken tüm vasıflara sahip. Denizli’nin de iyi bir lidere ihtiyacı var. Her anlamda bu kente büyük hizmetler sağlayacağına inandığımız başkanımıza sonsuz bir güvenimiz var. Sayın başkanımız, Denizlispor’da hepimize bir liderin nasıl olabileceğini gösterdi. Yaptıklarıyla kulübümüze çok önemli katkılar sağladı. Kulüp başkanlığı da bir belediye başkanlığı kadar zor bir görev. Ancak her şeyden önemlisi şu ki Denizli’yi iyi bilen, dünya görüşüyle Denizli’yi Avrupa’nın önemli şehirleri arasına sokabilecek bir isim olan Ali İpek, her anlamda kentimize çağ atlatabilecek dürüst, çalışkan ve sözünün eri bir liderdir” dedi.

ERCAN: İPEK, DÜRÜST, ÇALIŞKAN VE KARARLIDIR!
Denizlispor’da bir dönem Mali Asbaşkan olarak da görev yapan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Akif Ercan, “Ali İpek’in Denizlispor’da bugüne kadar verdiği başarılı hizmetler ortada. Kendisi dürüst, kararlı ve çalışkan bir isim. Yerel seçimlerde de kendisine sonsuz başarılar diliyorum” dedi.

DAMGACI: DENİZLİ ONA GÜVENMELİ
Denizli’nin önemli işadamlarından Selami Damgacı, “Ali İpek yıllarca gerek amatör sporlara gerekse Denizlispor ile Türk futboluna önemli katkılar sağladı. Sportmen kişiliğinin yanı sıra Türkiye’nin de önemli spor adamlarından birisi oldu. Çalışkan ve yapıcı kişiliği ile tanıdığım Ali İpek’in yerel seçimlerde başarılı olacağına inancım sonsuz. Ali İpek ile Denizli kısa sürede ülkenin çok önemli kentleri arasında yer alacaktır” dedi.

KALEİÇİ’NDE BÜYÜK DESTEK
Öte yandan Kaleiçi esnafını ziyaret eden Ali İpek, “Burada dolaşırken hem eski dostlarımızı görüp seviniyor, hem de buradaki esnaf arkadaşlarımızın çektiği sıkıntıları gördükçe üzülüyorum. Gerek yapılan ulaşım sistemindeki hatalar, gerekse Kaleiçi ve Bayramyeri esnafını unutan bir yönetim anlayışı, buradaki eski hareketliliği öldürmüş. Verilen sözler yerine getirilmemiş. Ama biz göreve geldiğimizden itibaren Kaleiçi ve Bayramyeri, Çınar ile birlikte Denizli’nin kalbi olacak. Kaleiçi ve Bayramyeri eski ticari hareketliliğine kavuşacak” şeklinde konuştu. Kaleiçi esnafı da Ali İpek’in bu sözlerine alkışlarla karşılık verip, destek sözü verdi.

ali-ipek-kimdir-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu