REKLAMI GEÇ

Denizli’nin yüksekleri beyaza büründü, 2 ilçede taşımalı eğitime ara verildi

Denizli’nin yüksekleri beyaza büründü, 2 ilçede taşımalı eğitime ara verildi

Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle 2 ilçede taşımalı eğitim öğretime 1 günlük ara verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Şubat 2025 Çarşamba, 09:17

Denizli’de soğuk havaların ardından yüksek kesimlerde dün akşam saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Çal, Çivril, Acıpayam, Buldan, Tavas, Çameli, Pamukklale ve Merkezefendi İlçelerinde kar yağışı görüldü.   Yoğun kar yağışı olan Çal ve Çivril İlçesinde taşımalı eğitime 1 günlük ara verildi.

Çal ve Çivril Kaymakamlıkları tarafından yapılan açıklama, “İlçemizde devam eden yoğun kar yağışının ulaşımda olumsuzluklara neden olabileceği değerlendirildiğinden önleyici tedbir olarak, 26 Şubat Çarşamba günü taşımalı eğitime 1 günlük ara verilmiştir” ifadeleri kullanıldı. DENİZLİ (İHA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Mart 2025 Çarşamba 15 28Az Bulutlu
27 Mart 2025 Perşembe 14 29Az Bulutlu
28 Mart 2025 Cuma 15 25Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
29 Mart 2025 Cumartesi 8 21Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
30 Mart 2025 Pazar 9 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı