REKLAMI GEÇ

Depreme dayanıksız camiler belirlenecek

Depreme dayanıksız camiler belirlenecek

Vali Yavuz Erkmen, ilçe müftüleri ile yaptığı toplantıda, deprem hassasiyeti olan camilerin belirlenmesi için çalışma yapılmasını istedi.

/ DENİZLİHABER / 8 Nisan 2009 Çarşamba, 00:00

Vali Yavuz Erkmen, İl Müftüsü Mehmet Köse ve 18 ilçe müftüsü ile bir araya geldi. Vali Erkmen, özellikle tarihi değeri bulunan camilerin korunması konusunda uyarılarda bulundu.

Polisevi’nde düzenlenen toplantıya, Vali Yavuz Erkmen’in yanı sıra Vali Yardımcısı Muhsin Çatmadım, İl Müftüsü Mehmet Köse ve ilçe müftüleri katıldı. Vali Yavuz Erkmen; toplantıya katılan müftülerden, Cuma Namazı öncesi okunan hutbelerin Müftülüğün belirlediği hutbeler olması gerektiğini, camilerin temizliklerinin eksiksiz yapılmasını, hac ve umre için vatandaşlarımızın Çardak Havaalanı’ndan gidebildiklerini ve bunun özellikle köylerde yaşayan vatandaşlarımıza bildirilmesini istedi.

Deprem hassasiyeti olan camilerin belirlenmesi için çalışma yapılmasını isteyen Vali Yavuz Erkmen, önümüzdeki günlerde kutlanacak olan Kutlu Doğum Haftası’nın, Müftülüğün programları çerçevesinde, tüm vatandaşları kucaklayıcı bir program olmasını istedi. Vali Ermen ayrıca, ilçelerde bulunan tarihi değeri bulunan camilerin, korunarak ayakta kalmasının sağlanması gerektiği uyarısında bulundu. Toplantının sonunda, ilçe müftüleri, ilçelerde yaptıkları çalışmalar ve yaşanan sıkıntılarla ilgili Vali Erkmen’e bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu