REKLAMI GEÇ

Deri OSB bakanlığa gidecek

Deri OSB bakanlığa gidecek

Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, OSB’lerin üzerindeki belirsizliğin ortadan kaldırılması için Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na başvuru yapacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2015 Cumartesi, 16:08

Denizli Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi 2015 yılı Müteşebbis Heyet Toplantısı Vali Şükrü Kocatepe başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Vali Şükrü Kocatepe, Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, Deri İhtisas OSB Bölge Müdürü Muhteşem Sanlı, YİKOB, DSO, DTO temsilcileri ve Deri İhtisas OSB Müteşebbis Heyeti Üyeleri katıldı.

Deri İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güran, katılımcılara gelinen nokta, eksikler ve yapılması gerekenlere ilişkin bilgiler verdi. Toplantı, 2015 yılı 3. dönem denetçi raporunun okunması ve oylanması ile devam etti.

Toplantıda Deri İhtisas OSB tarafından OSB’lerin kurulması, yer seçimi, etüt çalışmaları, altyapı, tamamen ve kısmen bedelsiz arsa tahsisi, arsa tahsisi ile ilgili devlet katkı bedeli uygulamasının açığa kavuşturulması içeriklerinden oluşan ortak imzalı dilekçenin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunulması kararlaştırıldı.
Toplantı, problemlerin çözüme kavuşturulması amacıyla yol haritasının belirlenmesi ve deri sanayicilerin sorunlarına ilişkin çözüm önerilerinin değerlendirilmesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu