REKLAMI GEÇ

DESKİ’de yangın tatbikatı

DESKİ’de yangın tatbikatı

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ personelinin yangın konusunda bilgi ve birikimlerinin artırılması için tatbikat gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Kasım 2016 Perşembe, 14:49

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Denizli Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) yangın tatbikatı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi DESKİ binasında düzenlenen tatbikat öncesi Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Şubesi binada çalışan personele yangın eğitimi verdi. Eğitimde; yanma, yangın, yanıcı maddeler, yangın çıkış nedenleri, yangın söndürme maddeleri ve usulleri ile yangın ve deprem esnasında yapılacaklar, yangında insan ve eşya kurtarma, ilk yardım ve acil tahliye konularında bilgiler aktarıldı.

Büyükşehir Belediyesi DESKİ binasındaki tüm çalışanların bulunduğu geniş katılımlı tatbikat verilen yangın alarmı ile birlikte başladı. Bina kısa sürede boşaltılırken, yaralı kurtarma tatbikatı da gerçekleştirildi. Gerçeğini aratmayan tatbikatta yangın söndürme tüpleri ile yangına müdahalenin nasıl gerçekleştirileceği konusunda da uygulamalı eğitim gerçekleştirildi.

denizli-deski-personel-yangin-tatbikati-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu