REKLAMI GEÇ

DESKİ’ye 7 milyon liralık araç

DESKİ’ye 7 milyon liralık araç

Denizli Büyükşehir Belediyesi araç parkını genişletti. 7 milyon lira maliyetle alınan 20 araç düzenlenen törenle tanıtıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni araçlarla hizmet hızı ve kalitesinin daha da artacağını belirterek, Denizli’nin kısa süre içinde dünyanın imrendiği bir şehir haline geleceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Eylül 2016 Perşembe, 11:28

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından DESKİ hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan 5 mini ekskavatör, 5 su tankeri, 5 su arıza ve 5 kanal arıza aracı düzenlenen törenle tanıtıldı.

15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısında araçlar ile ilgili bilgi veren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aynı dönemde büyükşehir statüsü kazanan iller arasında açık ara önde olduklarını ifade etti. İnsana hizmeti ön planda tuttuklarını anlatan Başkan Zolan, “Kendimizi aşmak, başarıyı artırmak, hizmet ağını genişletmek için kendimizle yarışıyoruz. Arızalara anında ve kendi araçlarımızla müdahale etmek istiyoruz. Bunu sağlama yolunda önemli bir adım attık. 7 milyon lira maliyetle 20 aracı daha bünyemize kattık” dedi.

denizli-deski-7-milyon-liralik-arac-1

DENİZLİ-ALMANYA ARASI MESAFE KADAR HAT DÖŞENECEK
2016-2017 döneminde. bir yıl içinde 2.500 kilometre hat döşemeyi hedeflediklerini belirten Başkan Zolan, bunun Denizli ile Almanya arası kadar uzun olduğunu söyledi. Bu süreçte toz olacağını, vatandaşların çamur içinde kalacağını hatırlatan Başkan Zolan, “Ama sonu güzel olacak. Denizli dünyanın imrendiği bir şehir haline gelecek. Bu daha bir başlangıç. Kısa süre içinde yeni alınacak araçlar da hizmet filosuna katılacak” dedi.

denizli-deski-7-milyon-liralik-arac-4

BAŞKAN ZOLAN EKSKAVATÖR KULLANDI
Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler alınan araçları inceledi. Başkan Zolan mini akskavatörün direksiyonuna oturdu, aracı kullandı. İncelemenin ardından DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör dua etti.

denizli-deski-7-milyon-liralik-arac-2

KARDEŞ BELEDİYEYE DESTEK
Araç tanıtımının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kardeş Karakoyunlu Belediyesi’ne de araç bağışı yapıldı. Mecliste oy birliği ile kabul edilen kararın ardından alınan minibüs, Başkan Zolan tarafından Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya’ya teslim edildi.

Karakoyunlu Belediye Başkanı Kurban Kaya, Denizli’nin kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti. Başkan Zolan ise desteklerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu