REKLAMI GEÇ

Devreye giren yeni otobüs hatları için bilgilendirme noktaları oluşturuldu

Devreye giren yeni otobüs hatları için bilgilendirme noktaları oluşturuldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği yeni otobüs hat numaraları ve güzergahları konusunda vatandaşlara bilgi vermek için şehrin yoğun olan duraklarına bilgilendirme noktaları kurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2019 Cuma, 14:47

Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi toplu taşımada başlattığı dönüşüm kapsamında 38 hat 28 Ağustos 2019 itibariyle devreye girerken, vatandaşları bilgilendirmek için yapılan çalışmalar da yoğun şekilde devam ediyor.

Düzenlenen güzergah ve yeni numaralarla ilgili duyurular Büyükşehir Belediyesi tarafından otobüs durakları, otobüs içleri, şehrin yoğun olan bölgeleri, sosyal medya ve diğer tüm iletişim araçları ile yapılırken, bunların yanında bilgilendirme noktaları da oluşturuldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Ulaşım AŞ. personeli özellikle yoğun olan otobüs duraklarında oluşturulan noktalarda, vatandaşlara bilgi verirken, düzenlemelerle ilgili broşür de dağıtıyor.

https://ulasim.denizli.bel.tr

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’ndaki bilgilendirme noktasında vatandaşların merak ettikleri soruları yanıtlayan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Denizlililerin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için hat düzenlemeleri ve yeni otobüs numaralarını ayrıca https://ulasim.denizli.bel.tr adresindeki ulaşım portalından da inceleyebileceklerini bildirildi.

Uygulama 28 Ağustos’ta başlamıştı
Denizli Büyükşehir Belediyesinin şehir içi toplu taşımada başlattığı dönüşüm kapsamında 38 hat kısa süre önce devreye girmiş, tüm hat güzergahları 3 haneli olarak hizmet vermeye başlamıştı. İki haneli olan otobüs hat numaraları ise iptal edilmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu