REKLAMI GEÇ

DGC Yönetimi’nden Vali Karahan’ı duygulandıran jest

DGC Yönetimi’nden Vali Karahan’ı duygulandıran jest

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hasan Karahan’ı ziyaret etti. Denizli ve basının konuşulduğu ziyarette DGC Başkanı Boyacı’nın hediyesi Vali Karahan’ı mutlu etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2017 Salı, 17:16

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, DGC Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Boyacı, Başkan Yardımcıları Sedat Kurt ve Muhammet Karaçay, Genel Sekreter İskender Doğan, Sayman Mesut Güler, Yönetim Kurulu Üyeleri Cenk Öztürk, Birsen Bağcı, Bahadır Kelci ve Tahir Aygün katıldı.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, Vali Karahan’a Denizli basını ile ilgili bilgi aktardı.

Vali Hasan Karahan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Denizli basınının önemine dikkat çekti ve birçok ile göre çok başarılı bulduğunu ifade etti.

Vali Karahan, “Basının hayatımızdaki öneminin farkındayız. Denizli’de de basın potansiyeli yüksek. Biz de bu ilin Valisi olarak görevlerini daha kolay, daha seri şekilde yapması için basına kolaylıklar sağlayacağız. Denizlimiz önemli bir şehir, her alanda iddialı bir şehir. Basın da bundan faydalanıyor” dedi.

Ziyarette, DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı, kadın ve çocuk konusundaki duyarlılığı bilinen Vali Karahan’a fotoğraf hediye etti. Bir ziyaretinde yaşlı bir kadın ile fotoğraflanan Vali Karahan, hediye karşısında mutlu olduğunu söyledi, “Bu fotoğrafı ne ara çektiniz. Çok mutlu oldum” dedi.

DGC Başkanı Boyacı, Vali Karahan’a Denizli Basın Tarihi kitabı ve Gazeteci’nin El Kitabı’nı da hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu