REKLAMI GEÇ

El Emeği Pazarı, PAÜ Hastanesi’nde sergi açtı

El Emeği Pazarı, PAÜ Hastanesi’nde sergi açtı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi çatısı altında 11 yıldan bu yana aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen kadınlara yönelik hizmet veren El Emeği Pazarı, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi’nde sergi açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Mart 2019 Perşembe, 17:42

Serginin açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, El Emeği Pazarı Başkanı Ayşe Alancı ve davetliler katıldı. El Emeği Pazarı Başkanı Ayşe Alancı, “11 yıldan buyana kadınlarımız için çalışmalarını sürdürmekte olan El Emeği Pazarımız PAÜ Hastanesi’nde sergi açtı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Kadın Meclisi Başkanı Özen ise, “Denizlili kadınlarımızın sergide yer alan el emeği göz nuru el işleri herkesin beğenisini kazanacak. Birbirinden güzel el emeği ürünleri için El Emeği Pazarındaki kadınlarımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.

“Proje ve desteklerimiz artarak devam edecek”
Kent Konseyi Başkanı Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni projeler ile kadınlara destek vermeye devam edeceğini vurgulayarak, “Bugün El Emeği Pazarımızın güzel bir organizasyonunda sizlerle beraberiz. PAÜ Hastanesi’ne teşekkür ediyorum. El Emeği Pazarı gönüllülerinin ürettiği ürünleri burada sergileyeceğiz. Bu sergi ile kadınlarımız el emeklerinin sunumlarını yaparken, vatandaşlarımız da ihtiyaçlarını karşılamış olacak. İstiyoruz ki, hanım kardeşlerimiz hem üretime devam etsin hem de ev ekonomilerine katkı sağlasınlar. Önümüzdeki dönemde proje ve desteklerimiz artarak devam edecek” dedi. Prof. Dr. Türkçüer, El Emeği Pazarı sergisinin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik etti. Konuşmaların ardından El Emeği Pazarı sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu