REKLAMI GEÇ

Engelliler Meclisi’nde Bahtiyar dönemi

Engelliler Meclisi’nde Bahtiyar dönemi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 11. Seçimli Olağan Genel Kurulunu yaptı. Kent Konseyi Engelliler Meclisi, Ayten Bahtiyar başkanlığında yeni yürütme kurulunu belirledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2014 Cumartesi, 14:35

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, 11. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. Genel Kurula, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Vural, Kent Konseyi Engelliler Meclisi üyeleri ve davetliler katıldı. Kent Konseyi Engelliler Meclis Başkanı Osman Çiyancı, genel kurulun açılış konuşmasında, bugüne kadar verdiği destekten dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Bizler yine hep beraber el ele bundan sonraki yönetimde çalışmaya, engelli sorunları hakkında mücadele etmeye devam edeceğiz. Genel kurulumuzun hayırlara vesile olması diliyorum” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, bundan 5 yıl önce Denizli’deki engelli derneklerinin bir çatı altında toplandığını hatırlatarak, “Karar alma sürecine aktif katılıp, sorunlara karşı çözüm üreterek Denizli ve Türkiye kamuoyuna seslerini daha güçlü duyurmaları amacıyla kurulan Engelliler Meclisi bugüne kadar Türkiye’ye örnek birçok faaliyet ve çalışma yaptı. Ürettikleri projelerle, bırakın Türkiye’yi Avrupa’da birincilik ödülleri alan ve Türkiye’de ilk erişilebilirlik haritasını başaran bir meclisten bahsediyoruz” dedi.

YENİ YÖNETİM
Konuşmaların ardından Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Engelliler Meclis Başkanı Osman Çiyancı’ya bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı plaket verdi. Daha sonra oylamaya geçildi. Oylamanın ardından Engelliler Meclisi, Ayten Bahtiyar başkanlığında yeni yürütme kurulu üyelerini belirledi.

Ayten Bahtiyar, teşekkür konuşmasında, listesine destek veren herkese teşekkür ederek, “Bundan sonra bize çok görev düşüyor. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın dediği gibi, hiç durmadan daha çok çalışacağız” dedi. Yeni Engeliler Meclisi Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu: “Başkan Ayten Bahtiyar, Enver Yumru, Gülcan Oyran, İbrahim Çelebioğlu, Meryem Çakırtürk, Osman Çiyancı, Osman Kabalay, Öztürk Özkan, Sevil Güngör, Uğur Çalhan, Yıldıray Koşar ve Yücel Çakmak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu