REKLAMI GEÇ

Erkmen: “ Ben değil biz mantığı”

Erkmen: “ Ben değil biz mantığı”

Denizli’nin yeni Valisi Yavuz Erkmen, Pazar günü görevine başladı. Zonguldak Valisi iken Denizli Valiliği görevine atanan Vali Yavuz Erkmen, eşi Nevhilal Erkmen ile birlikte karayoluyla Ankara’dan Denizli’ye geldi.

/ DENİZLİHABER / 18 Mayıs 2008 Pazar, 00:00

Denizli’nin yeni Valisi Yavuz Erkmen, Pazar günü görevine başladı. Zonguldak Valisi iken Denizli Valiliği görevine atanan Vali Yavuz Erkmen, eşi Nevhilal Erkmen ile birlikte karayoluyla Ankara’dan Denizli’ye geldi. Çardak İlçesi yakınlarında protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Erkmen, Valilik binası önünde düzenlenen resmi törenle karşılandı. Polis mangasını selamlayan Vali Erkmen, kendisini karşılamaya gelen, daire amirleri, kurum ve kuruluş müdürleri ile vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Valilik toplantı salonunda gazetecilerle bir araya gelen Vali Erkmen, “Ben her görev yaptığım yerde ben değil, biz mantığı ile çalışırım. Başarı birlikte olmakla, el ele vermekle gelir. Tek başına bir şey yapılmaz. Denizli’de birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Kendi olduğundan daha güzel bir noktaya hep birlikte taşıyacağız” dedi. 1994 yılında Bartın Valisiyken oradaki sanayicilerle birlikte Denizli’de bulunan sanayi kuruluşlarını gezmek ve incelemelerde bulunmak için kente geldiğini ve 2 gün kaldığını anlatan Vali Erkmen, “O tarihten sonra Denizli’ye bir iki kez daha geldim. Buradan başka illere geçiş yaptım. Her geldiğimde Denizli’yi biraz daha güzelleşmiş, gelişmiş buldum. Valilik bir bayrak yarışıdır. Ben 5,5 yıl Zonguldak Valiliği görevini yaptıktan sonra buraya geldim. Burada benden önce valilik yapmış herkese saygılarımı sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Denizli Saygın bir il

Denizli isminin dışarıda çok saygın bir yerinin olduğunu sempatiyle bakılan bir kent olduğunu anlatan Vali Erkmen, “Bu kent çok güzel ve sempatik bir kent. Sizler içinde yaşadığınız için bunu fark edemiyorsunuz. Sanayi ve turizm şehri Denizli’nin dışarıda diğer illerde ayrı bir önemi ve sevgisi var. Sanayisi, turizmi ve güzelliği ile bilinen Denizli’yi ben spor alanında da takdir ediyorum. Sporda kardeşlik ve barış adına sahadan ilk tel örgülerini kaldıran il Denizli, fair plair adına güzel bir uygulama” dedi. Basın toplantısının ardından kısa süre dinlenmeye çekilen Vali Erkmen, Vali Yardımcısı Mehmet Çapraz tarafından verilen kısa brifinge de katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu