REKLAMI GEÇ

Evlattan yadigar kırık gözlük

Evlattan yadigar kırık gözlük

Denizlihaber, Soma’daki maden faciasında kayıplar arasında bulunan Denizlili Maden Mühendisi İbrahim Çelik’in anne-babasına ulaştı. Mehmet-Tülay Çelik çifti, kendilerine teslim edilen oğullarının kırık gözlüğüne bakarak, gözyaşı döküyor, umutları giderek tükense de gelecek müjdeli bir haber bekliyor.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2014 Perşembe, 15:17

Denizlihaber’in maden faciasının yaşandığı Manisa Soma’daki ekibi Yaşar Tok ve İlyas Coşkun, halen kendisinden haber alınamayan Denizlili Maden Mühendisi İbrahim Çelik’in anne-babasını Kırkağaç’ta cenazelerin getirildiği soğuk hava deposunda buldu.

Mehmet-Tülay Çelik çiftinin umutları tükense de müjdeli bir haber bekliyor. O haber henüz gelmiş değil ama oğullarından bir parça var ellerinde. Facianın ardından bulunarak kendilerine teslim edilen İbrahim Çelik’in kırık gözlüğüne bakarak gözyaşı döküyorlar, dua ediyorlar.

“ARABANIN BORCU BİTİNCE EVLENECEKTİ”
Baba Mehmet Çelik, 30 yaşındaki oğlunun mürüvvetini görmeyi beklerken gelen acı haberle yıkıldıklarını belirterek, “Oğlum 1984 doğumlu. 30 yaşında. 3 yıldır maden mühendisliği yapıyor. 2 yıldır bu madende çalışıyordu. Oğlum henüz evlenmemişti 1,5 yıl önce aldığı arabanın borcunu ödedikten sonra evlenmeyi düşünüyordu. İlk görev yeri Ankara Şereflikoçhisar’dı. Bana oğlumun gözlüğünü getirdiler şimdi ondan kalan tek yadigar bu” dedi.

ELİNDE GÖZLÜK KALBİNDE DUA GÖZÜNDE YAŞ
Anne Tülay Çelik ise, oğlunun kırık gözlüğüne bakarak gözyaşı döküyor. “Burada kalıyordu, gidip eşyalarını toparladık” derken, sözlerinden umutlarının tükendiği anlaşılıyor. Tülay Çelik, “Oğlum burada grup amiri olarak çalışıyordu. Kendisi şirketin tesislerinde kalıyordu. Gidip eşyalarını toparladık. Oğlum anneannesini çok severdi. Anneannesi Denizli’de Asri Mezarlık’ta yatıyor. Kendisinin de anneannesinin yanına gömülmesini istiyoruz. Bunun için Denizli Valiliği’nin bize yardımcı olmasını istiyoruz. Allah hiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın. İnsan bu acıyı savaşta bile yaşamaz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu