REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu sertifikaları Başkan Zolan’dan

Evlilik Okulu sertifikaları Başkan Zolan’dan

Denizli Büyükşehir Belediyesinin “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’ndan mezun olan 38. dönem kursiyerlerine katılım belgelerini Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Şubat 2019 Cumartesi, 16:59

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projesi “Ailemi Seviyorum” kapsamında, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun oluşması amacıyla, evlilik hazırlığı yapan ve evli çiftler için düzenlediği Evlilik Okulu’nda 38. dönem tamamlandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde düzenlenen sertifika törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Psikolog Gülay Korkut ve kursiyerler katıldı.

Başkan Osman Zolan, burada yaptığı konuşmada, evlilik kurumunun çok önemli olduğunu belirterek, evliliğin de hayatın bir aşaması olduğunu söyledi. Birbirinden farklı hayatlar süren iki insanın evlilikle bir araya geldiğini ifade eden Başkan Osman Zolan, “Bir araya gelinceye kadar farklı ailelerde, farklı ortamlarda, farklı alışkanlıklar edindiniz. Tüm bunları birleştirerek hayat yolculuğunda beraber yürümek çok önemli. İnşallah bu güzel bir yolculuk olacak” dedi.

EVLİLİKTEN NE BEKLİYORUZ?
Farklı hayatlar süren iki insanın antlaşmasının kolay olmadığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Evlilikten ne bekliyoruz? Sorunlara karşı neler yapabiliriz? Bu gibi soruların cevabını biliyorsak, bunun eğitimini aldıysak evlilik kurumu daha da güzelleşir. Aldığınız bu bilgilerle inşallah sizler daha da mutlu olacaksınız. Şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Osman Zolan, konuşmasının ardından kursiyerlere katılım belgelerini verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu