REKLAMI GEÇ

Evlilik Okulu sertifikaları Zolan’dan

Evlilik Okulu sertifikaları Zolan’dan

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nda 23. dönem sona erdi. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2015 Çarşamba, 12:05

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Ailemi Seviyorum Projesi” kapsamında düzenlenen “Evlilik Okulu” 23. dönem mezunlarını verdi. Mezun olan kursiyerler için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi binasında sertifika töreni düzenlendi.

Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve kursiyerler katıldı. Başkan Zolan, evliliğe ilk adımı atacak veya evliliğe adım atmış olan çiftler için eğitimlere devam edeceklerini söyledi. Ailenin çok önemli olduğunu, bunun için bu kurumun sağlam olması gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, “İnsanın vücudunu nasıl hücreler oluşturuyorsa toplumu da aileler oluşturur. Eğer aile sağlam değilse toplum da çok sıkıntı çeker” diye konuştu.

denizli-buyuksehir-belediyesi-evlilik-okulu-ic
“SORUNLAR BİRLİKTE AŞILMALI”
Evlilik Okulu’nda verilen bilgilerin çiftlerin daha mutlu olmalarına katkı sağlamasını temenni eden Başkan Zolan, evlilik kurumunun zor olduğunu ancak güzel günlerde olduğu gibi zor ve sıkıntılarda da sorunları birlikte aşmak gerektiğini ifade etti.

Tüm kursiyerlere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat dileyen Başkan Zolan, “Bugün anne kızıyla, baba oğluyla, kardeş kardeşle anlaşmazlık yaşayabiliyorlar. Bu nedenle iki farklı evden gelip bir çatı altında yaşamaya başlayan çiftler arasında da sorunların yaşanması son derece normaldir. Ancak burada önemli olan sorunu beraber çözebilmeyi başarmaktır. Her yerde olduğu gibi ortak akıl ve hareket başarı ve mutluluğu getirir” dedi. Başkan Zolan, konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikasını verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu