REKLAMI GEÇ

Evlilik okulundan sonra hamilelik okulu açılıyor

Evlilik okulundan sonra hamilelik okulu açılıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında açılan “Evlilik Okulu”na şimdi de “Hamilelik Okulu”nu ilave etmeye hazırlanıyor. Söz konusu uygulamanın hayata geçirilebilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Osman Zolan’a protokol imzalama yetkisini verdi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 20 Nisan 2016 Çarşamba, 10:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında açılacak olan “Hamilelik Okulu”, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin gündemine geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hamilelik Okulu ile ilgili işbirliği yapılacak özel veya kamu hastaneleri ile protokol imzalamak için meclisten yetki istedi.

“SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN ÖNEMLİ”
Hamilelik Okulu ile ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan “ Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında hayata geçirdiği Evlilik Okulu’nun ardından şimdi de Hamilelik Okulu açılmasını planladıklarını söyledi. Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, sağlıklı aile ilişkileri, güçlü aile bağları ve huzurlu bir toplum oluşturmak amacı ile ‘Ailemi Seviyorum Projesi’ni başlattık. Biliyorsunuz bu proje ile belediyemiz, 1’incilik ödülü de kazandı. Şimdi sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla Hamilelik Okulu’nu açmayı planlıyoruz” dedi.

HASTANELERLE İŞBİRLİĞİ
Anne olmayı düşünen ve hamile bayanlara yönelik olarak açılacak olan Hamilelik Okulu için hastanelerden destek alınacağını ifade eden Zolan, bu konuda özel ya da kamu hastanelerinde görevli kadın doğum uzmanı, diyetisyen, çocuk, yeni doğan ünitesi uzmanlarıyla işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

Hamilelik okulundan yalnızca anne adaylarının değil baba adaylarının da yararlanması gerektiğini belirten meclis üyeleri Başkan Zolan’ın protokol imzalama yetki talebini oy birliği ile kabul etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu