REKLAMI GEÇ

Fırtına ve yağmur Denizli’yi felç etti

Fırtına ve yağmur Denizli’yi felç etti

Akşam saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar ve fırtınaya gece saatlerinde sağanak yağmur eklendi, kentti hayat felç oldu. Fırtına nedeniyle duvar çöktü, kırılan ağaç dalları ve çatılardaki kiremitler araçların üzerine düştü. Bazı bölgelerden de su baskını ihbarları geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Aralık 2019 Pazartesi, 11:02

Denizli, akşam saatlerinde şiddetli rüzgar ve fırtınanın etkisi altına girdi. Saatteki hızı 40-50 kilometreye kadar yükselen fırtına kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Fırtınaya gece saatlerinde yağmur da eklendi. Şiddetini giderek artıran yağmur yolları dere yatağına çevirdi, bazı ev ve işyerlerinden su baskını ihbarları geldi. İtfaiye ekipleri gece saatlerinden itibaren gelen ihbarları değerlendirdi, küçük sorunların dışında olumsuz bir durum yaşanmadı.

DUVAR YIKILDI, AĞAÇ DALLARI KIRILDI
Şiddetli rüzgar nedeniyle Çaybaşı Caddesi’nde bir apartmanın çatı duvarı yıkıldı. Duvar büyük bir gürültüyle caddeye düştü, bölgede kimsenin olmaması ve bir aracın olası bir faciayı önledi.

Fırtına kentte olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Bazı ağaçların dalları kırıldı, kiremitler de araçların üzerine devrildi.

İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri, geceden itibaren tüm ekiplerin teyakkuzda olduğunu belirterek, ihbarlara anında müdahale edildiğini, ciddi bir sorunun bulunmadığını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu