REKLAMI GEÇ

Gazi Bulvarı ve Çınar’da konvoy gürültüsü

Gazi Bulvarı ve Çınar’da konvoy gürültüsü

Denizli Büyükşehir Belediyesi otobüsleri dışındaki taşıtlara gündüz saatlerinde kapalı olan Gazi Bulvarı, düğün konvoylarının klakson sesleriyle çınladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2014 Pazar, 17:34

Gazi Bulvarı, uzun süredir gündüzleri otomobil ve diğer taşıtlar için yasaklı. Klakson çalarak şehir içinde gürültü kirliliği yaratmak da yasak. Ancak, Gazi Bulvarı, Delikliçınar Meydanı ile Atatürk , İstiklal ve Lise caddelerinde öğleden sonra düğün konvoylarından yayılan klakson sesleri yankılandı.

Bu caddelerdeki binalarda oturan vatandaşlar ile işyeri sahipleri, düğün konvoylarının yarattığı gürültüye isyan ederek, “Yasak ama ‘durun, bu ne gürültü?’ diye soran da yok” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Yorumlar

Siz Yapmadınız Mı ?   -  Bağlantı 26 Ağustos 2014, 00:59

Ya bos bos Konusmayın…Sizin Akrabalarınız Veya Siz Yapmadınız Sanki…

Avni   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 14:35

Egsoz patlatan tekerlek öttüren hiç çekinmiyor. Neden çünkü kontrol diye birşey yok. Güya içişleri bakanlığı bunların engellenmesi için genelge yayınladı. Ama herhalde Denizli bu kapsama girmiyor!!!!!!

Fikret   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 13:12

Gerek ana caddeler olsun gerekse lise,demokrasi,çamlık olsun ne saati belli nede kontrol edeni.Eksoz patlatanlarmı,siren öttürenlermi,öküz kornalı kaldırım faciaları elektirkli bisikletlermi hele hele gece yarsı yol ortalarında paten öğrenenlermi istersiniz ne varsa var ama polis yok,İnsan hakları yok,anlayış hiçmi hiç yok.İllede bir facia olması lazım.Yakında gazi bulvarında bir paten faciası veya kaldırımdan son süratle giden elektirli motor faciları duyarsak ah vah deriz biz Türk Milletiyiz.Onlar akar biz bakarız.

Mustafa Kemal Arslan   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 13:07

Haberi yapanın eline sağlık.
Bulvar,Çınar,Çamlık,Kınıklı daha nice yerler.Asker uğurlarlar yolu kapatıp göbek atarlar;evlenirler aynı yerde defalarca dönerler;sünnet olur gürültüde sınır yok.
Yetkililer neden bu yozlaşma ve gürültü terörüne engel olmuyor anlamadım.Üstelik bu yasalar da engellensin ceza yazılsın dediği halde.Yetkililer engellemeyerek yasaları çiğniyor.İnsanlar uyuyor dinleniyor mu?hastası mı var? Morali bozuk sakince bir köşede mi ipleyen umursayan yok bu kadar yasa tanımazlık,umursamazlık ve bencillik, pes !

Şahin Dağlı   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 12:53

sadece çınar değil şehrin bütünü böyle. ,ncilipinar caddesinde oturuyorum her gece egzozu patlayan otomobillerden egzosu insan beynini tırmalayan motorsikletleden ve düğün asker konvoylarından bıktık.bu şehrin trafik asayişini tam başıboş haline getirdiler.

Fstih   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 11:31

Acaba fotografda eski gelin arabasının olması birşeylerimi algılatmaya çalışıyor

BRUNO   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 09:52

NE GÜZEL İŞTE ADAMLAR ARAÇ VE İNSAN GÖRMÜŞ YASAK YASAK BU NE.ADAM EVİNE GİTMEK İÇİN FİZANDAN DÖNÜYO

shidoshi   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 08:36

yahu insanlarda haya olacak. herşeyi abartıp .ukunu çıkartmakta üstüne yok bunların.asker geçirirken de aynı rezalet düğünde de. hepsi ya çoook geniş insanlar yada öküzler.bu duruma sessiz kalan trafikçileride kınarım. 5 dk arabanızı koydurmazlar ama bu zibidilere de ses çıkarmazlar…

Gereksiz   -  Bağlantı 25 Ağustos 2014, 02:23

Ne var bunda simdi hergun otobus sesinden rahatsız olmuyorsunuzda Konvoy gecincemi rahatsız oluyorsunuz… Çınar Esnafının Özelliği ne Cozmüs Değilim……Sİzin düğün olsa Siz gEcmiceksiniz sanki heecc yaaa

Gurbetteki Denizlililer   -  Bağlantı 24 Ağustos 2014, 22:44

Sayin ZATI MUHTEREMLER ,
Sizler Zaten Yasak olmasina karsin herseyi inadina yapmasini Seviyorsunuz ve CEZA ile durdurulabiliyorsunuz Yoksa Kural Kanun Takan yok.
KALDIRIMDA MOTOR Kullanmak Belediye icine Motorsiklet ile gitmek KIRMIZI ISIKTA GECMEK sadece SPOR icin yapilir.

ahmet   -  Bağlantı 24 Ağustos 2014, 20:12

koya koya bizim serkanın konvoyunu koymuşlar ya 😀

Cezmi   -  Bağlantı 24 Ağustos 2014, 18:38

Denizli’de bir boşvermişlik var.Herkes boşvermiş.Sözde sivil araç girişi yasak uygulayan yok.Klakson yasak sürekli köy yeri gibi düğün konvoyları geziyor.Arabalar kaldırımlara park etmiş.Motorlu motorsuz taşıtlar kaldırımlarda geziyor.Denizli kent olmaktan çıkmış.Yasak,plan,düzen,nizam yok.Herkes boşvermiş.Beldeiye,zabıta,polis ancak mesai dolduruyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu