REKLAMI GEÇ

Genç Denizli büyüyor

Genç Denizli büyüyor

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Genç Denizli Projesi kapsamında liseli gençlerle bir araya geldi. İMKB Kız Meslek Lisesi ve Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri ile gerçekleşen buluşmada öğrenciler sordu Başkan Zeybekci cevapladı.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2010 Cumartesi, 17:29

Denizli Belediyesi’nin, gençlerde Denizlili olma bilincini artırmak amacıyla başlattığı Genç Denizli Projesi devam ediyor. Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, proje kapsamında lise öğrencileriyle bir araya gelerek, onların merak ettiği tüm konulara açıklık getiriyor. Denizlispor ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün desteği ile Denizli Belediyesi’nin organize ettiği Genç Denizli Projesi’nin, bu seferki durakları İMKB Kız Meslek Lisesi ve Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi oldu. Başkan Zeybekci, gençlere Denizli’de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verirken, gençlerin sorularını da yanıtladı.

İMKB Kız Meslek Lisesi öğrencileri, okullarının merkezden Üçler’e taşınmasından dolayı ulaşımda ve okul yapılanmasında yaşadıkları sıkıntıları dile getirdi. Başkan Nihat Zeybekci de öğrencilere, okul sınırları içerisinde açık alan spor sahalarını ve bahçe düzenlemesinin Denizli Belediyesi tarafından yapılacağının sözünü verdi. Başkan Zeybekci, ulaşım sorununun da en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını söyledi.

Gençlerin en çok merak ettiği konulardan biri ise kentin dört bir tarafında sürdürülen dev alt yapı çalışmalarının ne zaman biteceğiydi. Alt yapıda sona doğru yaklaşıldığını kaydeden Başkan Zeybekci, bu projenin bugüne ve geleceğe bir yatırım olduğunu belirterek, Denizli’nin kanayan yarası olan alt yapıyı düzeltmek için ellerini taşın altına koyduklarını, alt yapı sorununu bir an önce çözüme kavuşturmayı amaçladıklarını söyledi. Başkan Zeybekçi, projenin 2010 Haziran ayında tamamlanması ile asfaltlanmanın da Avrupa standartlarında bir daha kazılmaya ihtiyaç duyulmayacak şekilde yapılacağını söyledi.

Başkan Nihat Zeybekci, süper ligde kalma adına kritik bir noktada olan Denizlispor’un bu kentin bir simgesi olduğunu hatırlatarak, gençleri Denizlispor’a sahip çıkmaya çağırdı. Başkan Zeybekci, buluşmanın sonunda liseli gençlere Denizlispor forması dağıtarak, Denizlispor’un Kasımpaşa ile 28 Mart Pazar günü evinde oynayacağı karşılaşmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu