REKLAMI GEÇ

Gençlerin seçim heyecanı

Gençlerin seçim heyecanı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 16. Seçimli Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Şeniz Yılmaz, Kent Konseyi Gençlik Meclisi başkanlığına getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Kasım 2015 Cuma, 15:30

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, 16. Seçimli Olağan Genel Kurulu Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda yapıldı. Genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, davetliler ve Gençlik Meclisi üyeleri katıldı.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Denizli’de 15-30 yaş arasında 219 bin 389 kişi olduğunu belirterek, “Bu çok önemli bir rakam, bundan sonraki başkan ve yönetim kurulunun işi oldukça fazla. Bu arkadaşları aynı çatı altında birleştirmek ve bunların sesi olabilmek için çok çalışmaları gerekiyor” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin, 2009 yılında Türkiye’nin en iyi Gençlik Meclisi seçildiğini kaydeden Değirmenci, “Bundan sonra hedeflerimiz hep daha iyisini yapmak olmalı” diye konuştu. Değirmenci, “15 yıl boyunca bu mecliste görev almış herkese çok teşekkür ediyorum. Burası gönüllülük esasına dayalı bir kurum ve her arkadaşımız fedakarlık yaparak görev yapıyor” dedi.

GENÇLİK DEMEK, HEYECAN DEMEKTİR
Gençlik Meclisi’ne büyük önem verdiğini dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Gençlik demek, heyecan demektir. Hedefe ok gibi giden ve önünde hiç bir engel tanımayan genç nesiller yetiştirmek bizim en büyük görevimizdir” dedi.

Genç nüfusun donanımlı hale getirilip dünyadaki yaşıtları ile yarışabilir olmasının önemine dikkat çeken Başkan Zolan, “Bizler sizlere her türlü imkanı sağlamak için varız. Benden size açık çek. Kendinizi geliştireceğiniz daha da donanımlı hale getireceğiniz bütün projeler için; mekansa mekan, bütçe ise bütçe kısacası her türlü imkanı sağlayacağım. Denizli’de nüfusun yüzde 20’sini gençler oluşturuyor. Gençlik Meclisi’nin yükü ağır. Bu gençlere dokunacak ve onların sorunlarını dile getireceksiniz. Biz, bu gençlere ışık olacağız. Sadece merkez ilçelerde değil, diğer ilçelerdeki gençleri de hareketlendirmeniz gerekir” dedi.

YENİ YÖNETİM OLUŞTU
Konuşmanın ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile yapılan seçimlerde, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi yeni yönetimi, Başkan Şeniz Yılmaz, üyeler Umut Can Ateş, Furkan Karaayvaz, Nilüfer Kurt, Burhan Ocak, Mustafa Doğuşlu, Münevver Kafes, Sait Mesut Kara, Betül Hilal Biçici, Hüseyin Cihat Kırklar, Ayşegül Arslan, Zeynep Yalçın, Ömer Sert, Rümeysa Tunç, Sema Yıldız’dan oluştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu