REKLAMI GEÇ

Giden müdürlere onur yemeği

Giden müdürlere onur yemeği

Üçlü kararname ile İstanbul Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Denizli Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Kasım Kayıhan ve Manisa Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz onuruna, Vali Yavuz Erkmen tarafından veda yemeği düzenlendi.

/ DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2010 Perşembe, 16:42

Polisevi’nde düzenlenen veda yemeğine Vali Yavuz Erkmen, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Osman Zolan, Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Çardakcı, Başsavcı Kazım Arapoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, DTO Başkanı Necdet Özer, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, PAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İnan Özer, Baro Başkanı Adil Demir, İstanbul Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Kasım Kayıhan, Manisa İl Müdürü olarak atanan Müdür Yardımcısı Mustafa Yılmaz, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Manisa Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Mustafa Yılmaz, yemekte yaptığı konuşmada tayininin çıkmasının ardından üzüntü ve sevinci bir arada yaşadığını söyleyerek, bugüne kadar Denizli’ye hizmet etmekten dolayı mutluluk duyduğunu ifade etti. İstanbul Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Kasım Kayıhan da, Pazartesi gününden itibaren yeni görev yerinde görevine başlayacağını söyleyerek, yeni görev yerinde de aynı başarıyı göstereceğini söyledi.

Vali Yavuz Erkmen ise, devlet memuriyetinin hem güzel yanlarının olduğunu hem de üzüntülü anlarının bulunduğunu söyleyerek, “Güzel yönü, hepimiz güzel yurdumuzun dört bir köşesinde görev yapıyoruz. Bu görevleri yaparken her gittiğimiz yerde yeni dostluklar oluşuyor. Ayrılırken ayrı bir hüzne kapılıyoruz. Bugün memuriyetin hem üzüntülü anlarından birini yaşıyoruz, hem de sevinçliyiz. Çünkü arkadaşlarımız ülkemizin çok önemli iki yerinde görev yapacaklar. Biz inanıyoruz ki geride kalan arkadaşlarımız da aynı onların izinde, onların başarısını yeni gelen arkadaşımızla birlikte sürdürecekler” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Yavuz Erkmen ve diğer protokol üyeleri tayini çıkan daire müdürleri Mustafa Yılmaz ve Kasım Kayıhan’a plaket verdiler. İstanbul Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak atanan Kasım Kayıhan’ın yerine Denizli Bayındırlık ve İskan İl Müdürü olarak Aydın’dan Denizli’ye atanan Ahmet Uçmaklı görev yapacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu