REKLAMI GEÇ

Görkem Ağar’ın Piyano Resitali hayran bıraktı

Görkem Ağar’ın Piyano Resitali hayran bıraktı

Büyükşehir Belediyesinin organizasyonunda Denizlili genç müzüsyen Görkem Ağar, Kongre ve Kültür Merkezi’nde unutulmayacak bir piyona resitali verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Nisan 2019 Perşembe, 11:15

Denizli Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında organize edilen konserde Denizlili genç müzisyen Görkem Ağar’ın ‘Piyano’ albümünün ilk konserini Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde verdi. Konsere katılan sanatseverler unutulmaz bir müzik ziyafetine şahitlik etti.

Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlenen piyano resitaline, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür Turizm Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Görkem Ağar’ın bestelerini icra ettiği konsere katılan sanatseverler unutulmaz bir müzik ziyafetine şahitlik etti. Gecenin sonunda müzikseverleri selamlayan Ağar, uzun süre alkışlandı.

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ”
Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, resitale katılan sanatseverlere teşekkür ederek, “Kıymetli hemşerilerimiz, inşallah Görkem’i hem ülkemizde hem de dünya da çok daha başarılı günler geçireceğine, sanatsal sunumlar yapacağına inanıyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu