REKLAMI GEÇ

Güney Şelalesi ve Bozdağ büyükşehirin oluyor

Güney Şelalesi ve Bozdağ büyükşehirin oluyor

Güney Şelalesi ile yapımı devam eden Tavas Nikfer’deki Bozdağ Kayak Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne devrediliyor. Büyükşehir Belediyesi,Güney Şelalesi ve Bozdağ Kayak Merkezi’nin işletmesini kendisi yapacak.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 13 Mayıs 2014 Salı, 17:43

Türkiye’de ilk kez antik bir kentin kazılarını finanse eden belediye olarak anılan Denizli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Güney Şelalesi ve Bozdağ Kayak Merkezi’ni alıyor.Daha önce mülkiyeti Güney Belediyesi’nde olan yaklaşık 9 dekar alana sahip Güney Şelalesi ile Tavas’taki Bozdağ Kayak Merkezi’nin yapım ve işletmesi ile ilgili tüm hakları büyükşehir belediyesine devredilecek.

Söz konusu yerlerin devir konusu Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarının gündemine alındı.Gündem maddesi incelenmesi ve bir rapor hazırlanması için Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Görüşmelerin ardından devir ve protokol için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın yetkilendirilmesi bekleniyor.

TOPLANTILAR BAŞLADI

Diğer yandan Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı toplantılarına başladı. Önergelerle birlikte 33 maddenin görüşüleceği meclisin ilk toplantısında, meclis üyelerine grup odası sözü geldi. Bozkurt’un CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in grup odası isteği üzerine konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bazı birimlerin yerlerini boşaltması gerekiyordu, bunu bekledik. Bu ay yetiştiremedik ama önümüzdeki ay tüm partilerimizin grup odalarının hazır olması için çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu