REKLAMI GEÇ

Hamilelik Okulu ilk mezunlarını verdi

Hamilelik Okulu ilk mezunlarını verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında ücretsiz olarak hizmete sunduğu Hamilelik Okulu, ilk mezunlarını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2016 Cuma, 15:00

Büyükşehir Belediyesi’nin “Bilinçli anneler, sağlıklı nesiller” sloganıyla özel bir hastane ile işbirliği yaparak hayata geçirdiği Hamilelik Okulu’nda, anne adaylarına 12 saatlik eğitim verildi. Eğitimin tamamlanmasının ardından düzenlenen törenle 20 anne adayına sertifikaları verildi.

denizli-hamilelik-okulu-mezun-verdi-1

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, törende yaptığı konuşmada, sosyal belediyecilik anlayışıyla sağlıklı nesillerin yetişmesi için çalıştıklarını belirterek, “Sizlerin çocukları bizim geleceğimiz. Siz evlatlarınızı nasıl hasretle bekliyorsanız biz de yeni nesilleri bekliyoruz. İstiyoruz ki yeni nesiller daha bilinçli annelerle dünyaya gelsinler, daha mutlu ailelerde yetişsinler. Çünkü sağlıklı nesiller sağlıklı aileleri, sağlıklı aileler de sağlıklı toplumu oluşturur” dedi.

Katılımları dolayısıyla kursiyerlere ve eğitim veren hekimlere teşekkür eden Değirmenci, “Hamilelik Okulumuzun ilk kursiyerleri olmanız dolayısıyla topluma örnek oldunuz, bu nedenle sizleri kutluyorum. Yeni dönem kayıtları için yoğun bir başvuru var. Şu ana kadar 2. ve 3. dönem okulunu açacak kadar müracaat aldık. İnşallah Hamilelik Okulu projemizi uzun yıllar devam ettireceğiz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından törende Hamilelik Okulu’nu tamamlayan anne adaylarına kundak, suluk, biberon, ateş ölçer ve çanta gibi anne olmalarının hemen ardından gerekli olacak malzemeler hediye edildi. Ayrıca isteyen anne adaylarının sadece hamile kadınlara özel olarak açılacak ücretsiz pilates kursuna kayıt yaptırabileceği de belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu