REKLAMI GEÇ

HASILATI BÖYLE PAYLAŞTILAR

HASILATI BÖYLE PAYLAŞTILAR

Vatandaş, Adalet Parkı’nı mesken tutan dilencileri bir dedektif gibi takip etti, rol yaptıklarını fotoğraflarla belgeledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2015 Pazartesi, 14:26

Ramazan ile birlikte sayıları artan dilenciler bu kez vatandaşın ‘radarına’ takıldı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta özel bir sayfaya sahip olan Denizlililer, Adalet Parkı önünü mesken tutan dilencileri takibe aldı, rol yaptıklarını fotoğraflarla belgeledi. 

Vatandaşın takip ettiği dilenciler ana cadde üzerinde araç sürücülerinin önüne kendilerini atıp dilenirken, sanki ciddi rahatsızlıkları varmış gibi iki büklüm davranıyor. Fotoğraflara göre araçların yeşil ışık yanıp da geçip gittiklerini gördükten sonra bir araya geliyor ve hasılatı paylaşıyor.

Ağır ve eğilerek yürüyüşleri, bakımsız görüntüleri, acınacak halleri ile vatandaşın iyi niyetini kullanan dilenciler günlerdir aynı bölgede organize bir şekilde çalışıyor. Üzerlerinde para tutmayan dilenciler hasılatı orada bulunan bir başka arkadaşları ile paylaşarak olası bir yakalanma durumunda parasını da koruma altına alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu