REKLAMI GEÇ

Hayri Dev Kültür Merkezi’nin devri için tören düzenlendi

Hayri Dev Kültür Merkezi’nin devri için tören düzenlendi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Çameli’ye giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Büyükşehir tarafından yapılan Hayri Dev Kültür Merkezi imzalanan protokolle Çameli Belediyesi’ne devredildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2019 Cumartesi, 18:29

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Çameli’yi ziyaret ederek mahalli idareler seçimlerinde ikinci kez seçilen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’a hayırlı olsun ziyaretine gitti, vatandaşlarla buluştu.

KADİM SORUNLAR ÇÖZÜLDÜ
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, “Çameli’deki hemşehrilerimiz bizleri bağrına bastı, her zaman olduğu gibi sevgilerini gösterdiler. Geçen 5 yılda Çameli Belediye Başkanımız Cengiz Arslan Bey ile birlikte, Büyükşehir olmamızla beraber yıllardır bekleyen kadim sorunları bir bir ortadan kaldırdık” dedi.

HAYRİ DEV KÜLTÜR MERKEZİ, ÇAMELİ BELEDİYESİ’NE DEVREDİLDİ
Diğer taraftan ziyarette Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Hayri Dev Kültür Merkezi’nin Çameli Belediyesi’ne devir protokolü imzalandı. UNESCO tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen 3 telli cura ustası Hayri Dev’in adı verilen tesisin, Çameli’de çok önemli bir ihtiyacı karşıladığı söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, bu önemli tesisi kazandırdığı için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti.

Başkan Osman Zolan ise, “Büyükşehir olarak Çamelimize, Yaşayan İnsan Hazinesi seçilen Hayri Dev adına yapmış olduğumuz kültür merkezinin iletmesi, sürdürülmesi, amacına uygun kullanılması inşallah Çameli Belediyemiz ve Belediye Başkanımız Cengiz Arslan tarafından gerçekleştirilecek. Burada güzellikler ortaya çıksın. Hayri Dev büyüğümüzün de ruhu şad olsun, ismi dünya durdukça yaşasın, kültürümüze de ilelebet sahip çıkalım” diye konuştu.

BAŞKAN ZOLAN, MADALYA TÖRENİNE KATILDI
Öte yandan Başkan Osman Zolan, Çameli ziyaretinde 27 Temmuz’da başlayarak 2 Ağustos’ta sona eren Türkiye Yamaç Paraşütü Mesafe Şampiyonası için düzenlenen ödül törenine katıldı. Çameli Taş Konakları’nda düzenlenen törende, dereceye giren sporculara ödüllerini, Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile diğer protokol üyeleri verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu