REKLAMI GEÇ

Hayvan dostlarından seminer

Hayvan dostlarından seminer

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarının yanı sıra, hayvan sevgisini çocuklara aşılamak adına seminerler düzenliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2016 Çarşamba, 17:20

Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği, Denizli İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik seminer düzenledi.

Seminere, Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Naciye Kapukıran, Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği Veterinerleri Emine Dangal ve Hasan Kılınç, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

“24 SAAT HİZMET VERİYORUZ”
Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Kapukıran, burada yaptığı konuşmada, Büyükşehir Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmaları anlattı.

Zapukıran, ”Hayvanlara olan sevgimizi sizlerle paylaşabilmek adına okullarımızı ve mahallelerimizi dolaşarak yaptığımız hizmetleri aktarmaya çalışıyoruz. Kliniğimizde 24 saat hizmet veriyoruz. Veteriner, tekniker ve diğer arkadaşlarımızla hizmet vererek sahipsiz ve bakıma ihtiyacı olan hayvanlarımızın aşılarını ve tedavilerini yapıyoruz” dedi.

Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapmanın yanı sıra hayvanları sahiplendirme hizmeti de verdiklerini kaydeden Kapukıran, öğrencileri Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Kliniği ve Beslenme Odağı’na davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu