REKLAMI GEÇ

“Her kuruşun hesabını yapıyoruz”

“Her kuruşun hesabını yapıyoruz”

Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Pekdemir, köylere hizmet götürürken kaynakları en verimli şekilde kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Pekdemir, “Kör kuruşun dahi hesabını yapıyoruz” dedi.

/ DENİZLİHABER / 1 Haziran 2009 Pazartesi, 17:07

Gelecek 5 yılın planlamasını yapmak için ilçe ilçe gezerek köy muhtarlarıyla toplantı yapan İl Özel İdaresi heyetinin çalışmaları sürüyor. Heyet Sarayköy’de Sarayköy ve Babadağ ilçelerinin köy muhtarlarıyla toplantı düzenledi. Toplantıya İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir, Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu, aynı zamanda Babadağ Kaymakam Vekilliği görevini de yürüten Sarayköy Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu ve yatırımcı daire müdürleri ile muhtarlar katıldı. Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu, toplantıda ilçesindeki yatırımlar ve hizmet bekleyen konular hakkında sunum yaptı. Hersanlıoğlu, Özel İdare heyetine de ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
“Kaynakları verimli kullanmaya gayret ediyoruz”
İl Genel Meclisi Başkanı Halil Pekdemir de, muhtarların taleplerinin son derece makul olduğunu, yapacakları planlamalar ile 5 yılın sonunda sorunların tamamını çözmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Pekdemir, daha çok hizmet üretmek için ellerindeki kaynakları en verimli şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini ifade etti. Pekdemir, “Muhtarlarımız, köyleri için en iyisini istiyorlar. Bize iletilen taleplere baktığımızda bunların makul olduğunu görüyoruz. Ancak elimizdeki kaynak ve bütçe olanaklarımız da ortada. Bu kaynaklar hepimizin ödediği vergilerle oluşturuluyor. Bunun için oldukça hassas davranmak ve en akılcı projeleri hayata geçirmek durumundayız. Biz en az kaynakla, en çok hizmeti üretebilmenin yollarını arıyoruz. Kör kuruşun dahi hesabını yapıyoruz. İlçe gezilerimizi tamamladıktan sonra oturup öncelik isteyen sorunları belirleyerek planlama yapacağız. 5 yılın sonunda ya da daha erken bir tarihte muhtarlarımızın bize ilettikleri sorunların tamamını çözeceğimizi düşünüyoruz.” diye konuştu. Toplantıda Sarayköy ve Babadağ ilçelerinin muhtarları sırasıyla söz alarak köylerinin sorunlarını dile getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu